Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Άκυρη και παράνομη η απόφαση εκλογής του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων κ. Πλατανιά !!!!

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πλατανιάς Ιωάννης ως γνωστόν σε όλους είναι μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Για να εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, έπρεπε να υποβάλει πρώτα την παραίτηση του από την Δημαρχιακή Επιτροπή, προς το Δημοτικό Συμβούλιο από το οποίο είχε εκλεγεί με βάση το άρθρο 104 παράγραφο 1 του Δημοτικού Κώδικα.

Διότι με βάση το άρθρο 104 παράγραφο 2 του Δημοτικού Κώδικα κανένα μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παραίτηση του κ. Πλατανιά από την Δημαρχιακή Επιτροπή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων δυστυχώς δεν ήλθε ποτέ και δεν πάρθηκε ποτέ τέτοια απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων.

Η παραίτηση κάθε Δημοτικού συμβούλου που έχει εκλεγεί κάπου από το Δημοτικό Συμβούλιο υποβάλλεται πάλι προς το αρμόδιο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Πλατανιά από το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου λόγω άγνοιας του Δ.Κ κακώς έγινε γιατί είναι παράνομη με βάση το Δ.Κ

Προς τον Δήμαρχο μπορεί να υποβληθούν οι παραιτήσεις των Αντιδημάρχων των Δημοτικών συμβούλων για τις οποίες παραιτήσεις δεν χρειάζεται απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ερώτημα που τίθεται από τους Ενεργούς Πολίτες των Καμένων Βούρλων προς τους Δημοτικούς Συμβούλους είναι αν είναι έγκυρη και νόμιμη η εκλογή του κ. Πλατανιά ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απάντηση των Ενεργών Πολιτών των Καμένων Βούρλων είναι ότι είναι άκυρη και παράνομη η εκλογή του κ. Πλατανιά με βάση τον Δημοτικό Κώδικα.

Συνεπώς όλες οι αποφάσεις που θα παρθούν από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τις εκλογές είναι άκυρες και παράνομες.

Εκτός αν έρθει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η παραίτηση του κ. Πλατανιά από την Δημαρχιακή Επιτροπή και γίνει αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οπότε μετά έχει δικαίωμα ο κ. Πλατανιάς να βάλει υποψήφιος για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έτσι περιμένετε να διοικήσετε το Δήμο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου και κ. Πλατανιά με παράνομες και έκνομες αποφάσεις αγνοώντας και καταπατώντας τον Δημοτικό Κώδικα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι ανάξια να εξασκήσει το θεσμικό της ρόλο που είναι ο έλεγχος και η εφαρμογή των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων δείτε και σκεφτείτε πρώτα που βάζετε την υπογραφή σας (ανοίξτε καμιά φορά και τον Δ.Κ δεν βλάπτει) γιατί στους 4 μήνες που απομένουν μέχρι τις Δημοτικές εκλογές μπορεί όλες τις παρανομίες του κ. Αντωνίου και του κ. Πλατανιά να τις πληρώσετε εσείς…….


Δεν δικαιολογείται άγνοια νόμου από τους Δημοτικούς Συμβούλους!!!!!

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου και ο κ. Πλατανιάς που είναι εκπρόσωπος των Καμένων Βούρλων στο Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας μπορούν να μας πούνε τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα για τις Ιαματικές Πηγές των Καμένων Βούρλων ??? Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!! Θαυμάστε τους ………..


Από εφημερίδα ......Λαμιακός Τύπος

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com