Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τα κτήνη του Χριστοφοράκου έφερναν τον αμίαντο από Τουρκία και γέμιζαν καρκίνο την Ελλάδα, αλλά οι επίορκοι των ΜΜ”Ε”…

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


…έχουν το θράσος να ασχολούνται με παραμυθάκια τύπου Βατοπαιδίου για να προστατεύσουν τα λαμόγια αφεντικά τους που συμμετείχαν στο έγκλημα. Διαβάστε τις παρεμβάσεις Καμμένου και Απόστολάκου στην επιτροπή για τη SIEMENS. Μέσα σε δύο παραγράφους, ο χορός των ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ και του εγκλήματος ενάντια στην υγεία των Ελλήνων πολιτών, όταν το κράτος – δολοφόνος ζητά… δέκα εκ. Ευρώ από το Βατοπαίδι για ηθική βλάβη! Το ξαναλέμε, στην εξεταστική της Siemens παίζεται η τιμή και η ελπίδα αυτής της χώρας.

“Κάποιοι ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο και ανήκουν ή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή στη Νέα Δημοκρατία ή δεν ξέρω πού αλλού. Αυτούς τους τύπους θα τους πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας κι όλοι μαζί οι Έλληνες. Το να λέμε «δεν ξέρω» και «δεν έγινε» και να γελάμε δεν λέει τίποτα. Κάποιοι πήραν από την Τουρκία αμίαντο και έσπειραν τον καρκίνο σε όλη την χώρα.“

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Σε ποιον τα δίνανε οι Γερμανοί; Μόνο στους εαυτούς τους;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Εάν το ξέρω, θα σας το έφερνα στο πιάτο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Διακόσια πενήντα βαγόνια κάθονται χωρίς να έχουν πληρωθεί. Εννοώ από τις συμβάσεις για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα. Και τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός μέσω των υποβρυχίων. Άλλα διακόσια πενήντα βαγόνια τα υπογράψαμε και δεν τα πήραμε ποτέ. Άλλα πενήντα πέντε βαγόνια τα παραγγείλαμε και κάνουν για άλλα τρένα, για το Τέξας. Συμβάσεις που υπέγραφαν διάφοροι Υπουργοί βγάζανε 7% και 8% μίζες. Δεν τα ξέρετε αυτά; Δεν τα έχετε ακούσει; Σε άλλο κόσμο ζούμε;

Ο ελληνικός λαός έχει ματώσει, κύριε μάρτυς κι εδώ έχετε την υποχρέωση να μας πείτε –όχι να αποδείξετε- αυτά που ξέρετε. Διότι κάποιοι πρέπει να οδηγηθούν στον Κορυδαλλό. Δεν γίνεται να υπάρχει ατιμωρησία σ’ αυτό τον τόπο! Ανοίξτε το στόμα σας και πείτε μας. Εγώ δεν είπα ότι κλέψατε εσείς, αλλά κάποιοι κλέψανε.
Κάποιοι ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο και ανήκουν ή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή στη Νέα Δημοκρατία ή δεν ξέρω πού αλλού. Αυτούς τους τύπους θα τους πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας κι όλοι μαζί οι Έλληνες. Το να λέμε «δεν ξέρω» και «δεν έγινε» και να γελάμε δεν λέει τίποτα. Κάποιοι πήραν από την Τουρκία αμίαντο και έσπειραν τον καρκίνο σε όλη την χώρα.

Ποιοι είναι αυτοί; Εάν δεν το ξέρετε εσείς που είστε από το 1972 στον Ο.Σ.Ε., ποιος θα το ξέρει; Επιτέλους, βοηθείστε, κύριε μάρτυς!


ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Δεν θέλετε να καταλάβετε αυτό που σας λέω. Το σκύρο δεν έχει καμμιά δουλειά με μένα. Ούτε ασχολήθηκα ποτέ ούτε με ενδιέφερε. Δεν ήταν στις αρμοδιότητές μου. Πέντε Γενικές Διευθύνσεις. Η Γενική Διεύθυνση Υποδομών έχει 100% το σκύρο. Φωνάξτε τον κ. Μακαντάση, τον κ. Κοτσαμπασάκη και τον κ. Γιαννακό να σας πουν. Εγώ τι να σας πω;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν ακούσατε τίποτα στον Ο.Σ.Ε., έτσι;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Το αν άκουσα, δεν λέει τίποτα. Αφηρημένα, κάτι ακούστηκε. Εγώ αν πω κάτι εδώ, θα είναι συγκεκριμένο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δηλαδή, στο δικό σας τομέα ήταν όλα αγγελικά πλασμένα πριν από εσάς.

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Δεν είπα «αγγελικά πλασμένα». Προσπαθήσαμε και τηρήσαμε κατά γράμμα συμβάσεις και νόμους. Τώρα, αν κάπου ξέφυγαν, προφανώς δεν υπήρχε δόλος από πλευράς μου. Δεν μπορώ να πω τι κάνει ο άλλος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Γιατί ο Στυλιανίδης έστειλε απαγορευτικό για τη SIEMENS και οι προηγούμενοι δεν το έκαναν, όταν είχαν ενημερωθεί για το σκάνδαλο; Αυτό σας ρωτάω.

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Αυτό που έγινε με τον κ. Στυλιανίδη; Εγώ δεν πήρα τίποτα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στα παιδιά του και στον ελληνικό λαό!

Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Παπαγεωργίου): Το λόγο έχει ο κ. Αποστολάκος.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Κύριε μάρτυς, μπαίνοντας στην Επιτροπή γιατί αισθανθήκατε την ανάγκη να δηλώσετε ότι το όνομά σας είναι με δύο «σ» και όχι με ένα; Είναι από φιλοπαίγμονα διάθεση ή υπονοούσατε κάτι άλλο;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Και τα δύο.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Εξηγήστε μου, κύριε μάρτυς.

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Θα σας το εξηγήσω. Και τα δύο. Το ένα είναι για να μη γίνει κάποια σύγχυση, γιατί δεν έχω καμμιά συγγένεια με κανέναν άλλον …

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Ποιον εννοείτε;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Τον τέως Υπουργό κ. Θόδωρο Ρουσόπουλο.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Γιατί αισθανθήκατε την ανάγκη να αναφέρετε τον τέως Υπουργό;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Ο άνθρωπος είναι μπλεγμένος στο Βατοπέδι. Δεν έχω καμμία σχέση.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Εσείς πού το ξέρετε;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Από τις εφημερίδες.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Μάλιστα.

Για τον άλλο «Ρουσόπουλο» που σας ρώτησε ο κ. Καμμένος, τι έχετε να πείτε;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Δεν τον ξέρω.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Δεν εννοούσατε αυτόν τον κ. Ρουσόπουλο;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Όχι.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Είχατε φιλοπαίγμονα διάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τον πρώην Υπουργό κ. Ρουσόπουλο;

ΜΑΡΤΥΣ (Δημήτριος Ρουσσόπουλος): Όχι φιλοπαίγμονα διάθεση. Το είπα για να μην γίνει κάποια σύγχυση, κάποιος συνειρμός.

Αυτή η καταχώριση έγινε στις Ιουνίου 29, 2010 στο 10:16 μμ υπό ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

Κυβέρνηση ‘λαγός’

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Ουδείς εξεπλάγη από τη δήλωση του επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, κ. Πόουλ Τόμσεν, σε κυριακάτικη εφημερίδα, με την οποία άδειασε ωμά τον υπουργό «Εργασίας», κ. Ανδρέα Λοβέρδο έγραφε την Δευτέρα o Θ. Αργυράκης στον ΕΤ. Είπε ότι το ΔΝΤ «δεν έχει ζητήσει την περικοπή κατά 50% των αποζημιώσεων για απόλυση».


Οχι, βέβαια, ότι ο εκπρόσωπος του πιο σκληρού μοντέλου των περικοπών κόπτεται για το πώς θα ζήσουν οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι. Απλά, «μαρτύρησε» αυτό που άπαντες γνωρίζουν εδώ και μήνες. Οτι η ίδια η κυβέρνηση είναι θατσερικότερη της Θάτσερ.

Αραγε, σε ποιους ισχυρούς εξοφλεί γραμμάτια το ΠΑΣΟΚ με την περικοπή των αποζημιώσεων; Πλέον, έχει πέσει το «σοσιαλιστικό» προσωπείο του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο της σοσιαλ-νεοφιλελεύθερης πολιτικής του.

Μια πολιτική που βασικό στόχο της έχει να καλλιεργήσει τον κοινωνικό και πολιτικό κανιβαλισμό και να στρέψει το ένα στρώμα του πληθυσμού κατά του άλλου, τους μικρομεσαίους κατά των εργαζομένων κ.ο.κ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για κυβέρνηση μετριότητας, μειωμένης πολιτικής, ηγετικής, και πολύ περισσότερο, ιστορικής αντίληψης, που δεν δίστασε να πει ψέματα στον ελληνικό λαό για να του υφαρπάξει την ψήφο προεκλογικά, δηλώνοντάς του ότι «λεφτά υπάρχουν».

Στη συνέχεια, βέβαια, παρουσιάζεται δήθεν ως ο κακομοίρης καρπαζοεισπράκτορας του ΔΝΤ, για να ζητήσει τον «οίκτο» και την κατανόηση των πολιτών. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι παρά ο «λαγός» των πιο συντηρητικών μέτρων που προσπαθούν να περάσουν –αλλά αποτυγχάνουν σε μεγάλο βαθμό– πολιτικές ηγεσίες στη Δ. Ευρώπη, ήδη από την αρχή της δεκαετίας του 1990.

Είναι, επίσης, η κυβέρνηση που όταν εξαγγέλθηκε ότι η χώρα μπαίνει στην «επιτροπεία» του ΔΝΤ, ανακοίνωνε παράλληλα την «εξάρθρωση» τρομοκρατικών οργανώσεων, για να θερίσει τώρα τις θύελλες ενός ακόμα κύματος τρομοκρατικών ενεργειών, το πιθανότερο από οργάνωση, για την οποία ουδείς πιστεύει ότι προήλθε από παρθενογένεση.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και στην πολιτική κοντύτερα. Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης και οι υγιείς δυνάμεις, κυρίως στη βάση του ΠΑΣΟΚ, επιβάλλεται να κινηθούν με ταχύτατους ρυθμούς για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Εκτός κι αν θέλουν να εισπράξουν κι αυτοί το «τσουνάμι» της οργής.

Από.....politis-gr

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του Μνημονίου

Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγουν κατά του Μνημονίου που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) και η Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ).


Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ των εκπροσώπων των Ενώσεων αποφασίστηκε "η άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά των εκτελεστικών του Μνημονίου διατάξεων, καθώς και η προσβολή όλων των διοικητικών πράξεων, που έχουν εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθούν προς εφαρμογή του".

Οι αιτήσεις ακυρώσεως θα συνταχθούν από εξειδικευμένους στο εργατικό, διοικητικό και....

ευρωπαϊκό δίκαιο δικηγόρους, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του ομότιμου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γεωργίου Κασιμάτη.

Την πρωτοβουλία θα αναλάβει ο ΔΣΑ, "αναγνωρίζοντας τη σημασία του κοινωνικού και επιστημονικού του ρόλου, με σκοπό την εν γένει προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων των θιγόμενων πολιτών και κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται από τις διατάξεις του Μνημονίου. Άλλωστε, η αμφισβήτηση των διατάξεων του Μνημονίου υπαγορεύεται από την ανάγκη υπεράσπισης και σεβασμού σταθερών και αξιών, που έχει αναδείξει ο ευρωπαϊκός πολιτισμός".

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αναμένεται να ανακοινώσει "τη συνεργασία και με άλλους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, καθώς οι διατάξεις του Μνημονίου είναι ένα θέμα, που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και εκ του λόγου αυτού, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συνδράμουμε στην κατεύθυνση υπεράσπισης του κράτους δικαίου, με σεβασμό στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα".

Enet.gr

Πολιτική αστάθεια,αποσταθεροποίηση και έξαρση της κοινωνικής βίας προβλέπουν οι Αμερικανοί


Από την Δέσποινα Συριοπούλου


Απώλεια του γεωπολιτικού της ρόλου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, σενάρια ολοκληρωτικής κατάρρευσης πολιτικού ελέγχου και κοινωνικής έξαρσης της βίας, σταδιακή αποσύνδεση από της μεγάλες(σ.σ. προστάτιδες δυνάμεις δυνάμεις βλέπε Αμερική), πολιτική αποσταθεροποίηση σε σημαντικό βαθμό, και έξοδο από την ευρωζώνη είναι μερικές από τις εκτιμήσεις -πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις για την Ελλάδα των «ειδικών» του stratfor, οι οποίοι επισημαίνουν ότι τα τρία επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικά για την σύγχρονη μετεπαναστατική από συστάσεως του ελληνικού κράτους ιστορία της χώρας. Σύμφωνα με την δεκασέλιδη ανάλυση, κάνοντας focus στα συμπεράσματα, σύμφωνα με τους αναλυτές του Stratfor, υποβαθμίστηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως στρατηγικός σύμμαχος στα Βαλκάνια, με την αλλαγή της πολιτικής γεωγραφίας της περιοχής μετά τον πόλεμο στα Βαλκάνια(το 1993), μια απώλεια που όπως....

χαρακτηριστικά επισημαίνει το Αμερικανικό ινστιτούτο ήταν ορατή σε όλους πέρα από την ίδια της Ελλάδα, με αποτέλεσμα η Αθήνα, «αρνούμενη να αποδεχτεί την πραγματικότητα, έκανε τα πάντα να διατηρήσει την θέση της, δανειζόμενη αφενός τεράστια ποσά για εκσυγχρονισμένους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και δίνοντας αφετέρου λανθασμένα στοιχεία για να μπει στην ευρωζώνη».

Αυτή η πολιτική εξήγηση ωστόσο – πάντα σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης- δεν καταγράφεται. Αντιθέτως, η σημερινή οικονομική κρίση περιγράφεται –κυρίως- από τα δυτικοευρωπαϊκά ΜΜΕ ως αποτέλεσμα της ελληνικής τεμπελιάς, υπερδαπανών και ανευθυνότητας με αποτέλεσμα να διογκώνεται το πάντα ελλειμματικό δημόσιο χρέος και ο εσωτερικός και κυρίως εξωτερικός δανεισμός της χώρας.

Συνεχίζοντας, οι αναλυτές εξηγούν «ότι η Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και την υπαρκτή απειλή για το Αιγαίο- δεν είχε εναλλακτική παρά να χρεωθεί, ύστερα από την απώλεια του ενδιαφέροντος από τους δυτικούς προστάτες εταίρους», για να συμπληρώσουν ότι «Σήμερα η Ελλάδα δεν μπορεί ούτε να ονειρεύεται ότι θα μπορέσει να επιτύχει τον 5ο γεωπολιτικό της στόχο, την κυριαρχία της δηλαδή στην ανατολική μεσόγειο. Πάγια θέση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής της τις δυο τελευταίες 10ετιες.

Ακόμα και ο 4ος στόχος , που είναι η ενοποίηση της εσωτερικής Ελλάδας βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, όπως απεικονίζεται στην έκθεση λόγω της «εσωτερικής της αδυναμίας της να μαζέψει τους φόρους. Σχεδόν το 25% της ελληνικής οικονομίας εντάσσεται στην παραοικονομία, ένα ποσοστό από τα πλέον υψηλότερα ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες».

Για το Stratfor, «η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς εξωτερικό προστάτη, με το ερώτημα να τίθεται αν η Ελλάδα θα μπορέσει να αποδεχτεί την μείωση κατά πολύ του γεωπολιτικού της ρόλου», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι στο χέρι μας αλλά «εξαρτάται από τις στρατηγικές που υιοθετεί η Τουρκία, η οποία είναι μια αναδυόμενη γεωπολιτική δύναμη που στοχεύει να επεκτείνει την επιρροή της στα Βαλκάνια, την Μέση Ανατολή και τον Καύκασο. Το ερώτημα είναι τώρα αν η Τουρκία θα εστιάσει τους στόχους της στο Αιγαίο ή αντί αυτού επιθυμεί να συμφωνήσει με την Ελλάδα, ώστε να επικεντρωθεί σε άλλα συμφέροντά της».

Η συμβουλή του ινστιτούτου είναι να βρει η Ελλάδα τον τρόπο να ξαναγίνει χρήσιμη σε μια ή περισσότερες μεγάλες δυνάμεις, σπεύδει όμως να πει ότι είναι κάτι απίθανο, «εκτός εάν μια σύγκρουση μεγάλων δυνάμεων επιστρέψει στα Βαλκάνια»...

Για να καταλήξει ότι σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι καθοριστικά για την Ελληνική ιστορία, προοιωνίζοντας μια εικόνα αποσταθεροποίησης από τα αυστηρά μέτρα που επέβαλε το ΔΝΤ και η ΕΕ, με αποτέλεσμα την περαιτέρω εξασθένιση της κεντρικής κυβέρνηση, αλλά και την χρεωκοπία προ των πυλών (κρίνοντας από το επίπεδο του χρέους, το οποίο –όπως επισημαίνουν- σύντομα θα είναι πάνω από το 150% του ΑΕΠ), και την στάση επιφυλακής των ευρωπαίων εταίρων για μια διαταγή εξόδου από την ευρωζώνη, μόλις διαπιστωθεί ότι αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για την υπόλοιπη ευρώπη.

Έτσι, το stratfor εκτιμά ότι η Ελλάδα, χωρίς πρόσβαση σε διεθνή κεφάλαια ή χρήματα στήριξης, μπορεί να αντιμετωπίσει μια ολοκληρωτική κατάρρευση του εσωτερικού πολιτικού ελέγχου με άμεσο αποτέλεσμα την έξαρση της κοινωνικής βίας, τέτοια που έχει να δει από την περίοδο της στρατιωτικής χούντας την δεκαετία του 70» για να καταλήξει ο συντάκτης της απαισιόδοξης έκθεσης ότι «Η Ελλάδα είναι πρώτη φορά από το 1820 είναι πραγματικά μόνη της!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

Από Greekamericannewsagency.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου στα πλαίσια της Επιχειρηματικής Επίσκεψης Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα, η οποία για πρώτη φορά διοργανώνεται από την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, από 30 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου, σας προσκαλεί σε Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στο ξενοδοχείο “Galini” στα Καμένα Βούρλα και ώρα 9:00-13:30.

Σας επισυνάπτουμε την κατάσταση των ονομάτων των πρέσβεων και εμπορικών ακολούθων που θα παραβρίσκονται στην Ημερίδα και στην Επιχειρηματική Επίσκεψη.

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com