Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Την Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ - Οι υποψήφιοι - Οι κάλπες στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Την Κυριακή, 30 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη προέδρων των 71 Νομαρχιακών Οργανώσεων και των 980 διοικήσεων των Τοπικών και Διαμερισματικών Οργανώσεων του κόμματος.


Οι υποψήφιοι και που θα στηθούν κάλπες στη Φθιώτιδα

Οι υποψήφιοι στη Φθιώτιδα

Για την θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητές τους, οι οποίες έχουν εγκριθεί από την αρμόδια εφορευτική επιτροπή του νομού, η κα Βίβιαν Αργύρη, ο κ. Μιχάλης Κορδολέμης και ο κ. Ηλίας Σίγας.

Μέχρι στιγμής η προεκλογική περίοδος στην Φθιώτιδα έχει κυλήσει χωρίς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις αν και ακούστηκαν κάποιες χαλαρές παραινέσεις προς τους βουλευτές από τον κ. Ηλ. Σίγα αλλά και χωρίς ωστόσο τα άλλα μέλη της Ν.Δ. να έχουν δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός πως στην εκλογική διαδικασία θα συμμετέχουν για πρώτη φορά τα μέλη του κόμματος, καθώς και όσοι εκλεγούν, θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος που θα γίνει τον Ιούνιο.

Που θα στηθούν κάλπες στη Φθιώτιδα



Τα διαδικαστικά

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γραμματείας Οργανωτικού του κόμματος «οι εκλογές χαρακτηρίζονται από καινοτομίες, όπως η εκλογή προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. από το σύνολο των μελών του κόμματος και η δυνατότητα εκλογής μέσω εφαρμογής ποσοστώσεων νέων σε ηλικία μελών, καθώς και μελών που θα εκλεγούν για πρώτη φορά. Έτσι, επιτυγχάνεται η ανανέωση του Στελεχιακού Δυναμικού του Κόμματος που, σε συνδυασμό με τις οργανωτικές αλλαγές στη δομή της Περιφερειακής Οργάνωσης, ανοίγουν και εκσυγχρονίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία».

Οι εκλογές στη Φθιώτιδα αλλά και σ' όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθούν από τις 10:00 το πρωΐ έως τις 19:00 το βράδυ στα εκλογικά κέντρα (για τη Φθιώτιδα) που αναφέρονται παραπάνω.

Πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία και τα εκλογικά κέντρα παρέχονται και από το τηλεφωνικό κέντρο 210- 3354454.

Δικαίωμα συμμετοχής ψηφοφορίας έχουν όλα τα μέλη του κόμματος, που έχουν εγγραφεί ως τις 28 Απριλίου 2010, καθώς και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει ποσοστό τουλάχιστον ίσο με το 40% των σταυρών προτίμησης. Αλλιώς, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2010, μεταξύ των δύο υποψηφίων, που πλειοψήφησαν.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες θα συνεχισθούν με την εκλογή των μελών των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟ.Δ.Ε.) και συνέδρων, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 13 Ιουνίου, και θα κορυφωθούν με τη διεξαγωγή του 8ου Συνεδρίου στην Αθήνα, στις 25-26-27 Ιουνίου.


(φωτογρ. από εφημ. Ημέρα)

Ετικέτες ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Λαμιακός Τύπος "

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέκιδο εφημερίδας " Καθημερινή Φθιώτιδα "

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com