Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΗΜΕΡΙΔΑ : Ο Ιαματικός Τουρισμός στα Καμένα Βούρλα - Παρόν και Μέλλον

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Λαμία, 7 Μαΐου 2010

Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έχει καθιερωθεί ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού. Έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης των προσπαθειών του Ελληνικού λαού για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία. Ημέρα τιμής για όλους τους συμπατριώτες μας που με ανιδιοτέλεια, ηρωισμό και φιλοπατρία πάλεψαν και θυσιάστηκαν σε κρίσιμες περιόδους για την πατρίδα.

Σε στιγμές δύσκολες, όπως η τρέχουσα, για την ευημερία και την πρόοδο της πατρίδας, το μήνυμα της εθνικής συνεννόησης και συλλογικής προσπάθειας είναι επίκαιρο και ισχυρό. Μήνυμα ελπίδας και προοπτικής. Και θα τα καταφέρουμε, εάν αγωνιστούμε όλοι μαζί με εθνική υπευθυνότητα, σύνεση και, κυρίως, συνεννόηση. Με σχέδιο, συγκεκριμένες πολιτικές και συγκροτημένες δράσεις, πολιτική βούληση, και ισχυρή καθοδήγηση.

Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που κατάφερε να επαληθεύσει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την παλαϊκή άποψη για το κατάντημα του πολιτικού συστήματος.


Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που δεν μπόρεσε να κρύψει το νεποτισμό των "ηγετών". Ποια κομματική πειθαρχία επικαλούνται; Αυτήν της συνενοχής; Αυτήν της ομερτά; Αυτήν της διαπλοκής; Αυτήν της καταρράκωσης των ασθενών οικονομικά τάξεων;

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που έθεσε την σφραγίδα της στο τέλος της μεταπολίτευσης με τον πλέον "πανηγυρικό" και ιστορικό τρόπο.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που με την απόφαση των 172 ψήφων βουλιάζει στην εξαθλίωση τα τμήματα του ελληνικού λαού που δεν φταίνε για την ξεφτίλα της χώρας. Που έφτασε να διοικείται από υπαλλήλους της τρόϊκας. (Μήπως θα έπρεπε να τους φέρουν να επιχειρηματολογήσουν;)

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που οδηγεί με ταχύτητα σε ραγδαίες αλλαγές το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που αντικειμενικά θα λειτουργήσει ως προοίμιο της νέμεσης που έρχεται και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος ή επιχειρηματίας δεν συμμετάσχει στις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών στα λαμόγια και τους κλέφτες και εξακολουθήσει να σφυρίζει αδιάφορα, τότε θα πρέπει να αναμένει την επί δικαίων και αδίκων εξέγερση των πολιτών.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που αρνήθηκε να αποδεχθεί τις ευθύνες της.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που αγνόησε τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που διαδήλωσαν ενάντια στα μέτρα χθες και την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αρνούνται να τα αποδεχτούν.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που δεν κατάφερε να περισώσει το "κύρος" της με τις αρνητικές ψήφους των αριστερών κομμάτων και των τριών θαρραλέων και ασυμβίβαστων Πασόκων.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που και πάλι κυριάρχησε η κοκκορομαχία ποιος από τα δύο μεγάλα κόμματα έχει τις περισσότερες ευθύνες. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!

ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ -

ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ!!

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που απογοήτευσε όλους τους δημοκράτες.

Ο ένας ανέμιζε κουρτίνες και ο άλλος υποβρύχια. Απειλές του κόλου. Προσπαθούν και πάλι με τεχνάσματα να βάλουν τον λαό στα δικομματικά παιχνίδια. Να διαιρέσουν τον κόσμο. Για να εξακολουθούν να τον κοροϊδεύουν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

Από.....activist

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Στον Πειραιά συνελήφθη προχθές ο ένας από τους τρεις δράστες που πέρσι στις 28 Απριλίου είχαν ληστέψει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Καμένων Βούρλων οπως αποκαλυψε στο χτεσινο κεντρικο δελτιο του FM-1 ο αστυνομικος Δντης θιωτιδας Αριστειδης Κυριαζοπουλος.

Ο αλλοδαπός ,αλβανός υπήκοος, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του προσήχθη στον εισαγγελέα Λαμιας για τις ανακρίσεις που οι αστυνομικοί αισιοδοξούν πως θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη και των δύο άλλων δραστών.

"ΓΛΥΤΩΣΕ" ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Η πολιτικη αναδιπλωση του πρωην υφυπουργου Θαναση Γιανοπουλου που διατυπωνε δημοσια πως θα υπερψηφισει το σχεδιο του ΔΝΤ τον γλυτωσε απο πιθανη διαγραφη χτες.

Ετσι ο κ.Γιαννοπουλος παντα ως βουλευτης της Νεας Δημοκρατιας συνεχιζει το κοινοβουλευτικο του εργο.

Χτες κατεθεσε ερωτηση στην οποια αναφερει οτι "την 1η Μαΐου άρχισε η αντιπυρική περίοδος για το 2010 και θα μπουν στη δραση τα πεπαλαιωμενα αεροσκαφη τυπου Canadair".

Ο βουλευτής του νομού μας ζητα ενημερωση για το τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο για την ανανέωση του «γηραιού» πλέον στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών CANADAIR .


Από...lamia fm1

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Λαμιακός Τύπος "

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Καθημερινή Φθιώτιδα "

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com