Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΠΡΟΚΑΛΑΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ;

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Ιδιαίτερα ενοχλημενος δηλωνει στον FM-1 ο δημαρχος Μωλου βαγγελης Τετριμιδας απο την τοποθετηση του πρωην αντινομαρχη Ηλια Κυρμανιδη με αφορμη τους δανειοθαλαμους στο Δημο Μωλου.

Ο κ.Κυρμανιδης υπαινιχθηκε υπογειες συμφωνιες με οικονομικες συναλλαγες στους Δημους που αντιμετωπιζουν παρομοια ζητηματα."Αν ο πρωην αντινομαρχης εχει στοιχεια να τα παει στον εισαγγελεα και να μην πεταει λασπη χωρις αποδειξεις" ηταν μεσα απο το κεντρικο δελτιο του FM-1 η οργισμενη απαντηση του Δημαρχου Μωλου.Παρομοια παραπονα ,αναφερουν πληροφοριες ,διατυπωνουν και αλλοι δημαρχοι στο Νομαρχη Φθιωτιδας Θαναση Χειμαρα ο οποιος συμφωνα με τις ιδιες πηγες φερεται ενοχλημενος απο την τοποθετηση του συνεργατη του.


ΑΙΧΜΕΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!


Συνεδρίασε χτες το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φθιώτιδας με ελάχιστα θέματα ημερήσιας διάταξης. Τα περισσότερα ψηφίστηκαν ομόφωνα. Τη συνεδρίαση απασχόλησε και η οικονομία της χώρας. Οι επικεφαλής των συνδυασμών τοποθετήθηκαν επισημαίνοντας την τραγική εικόνα της ελληνικής οικονομίας αποτέλεσμα λανθασμένων πολιτικών επιλογών περασμένων δεκαετιών.

Όταν συζητήθηκε το θέμα της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την δημιουργία δανειοθαλαμου στο Δήμο Μωλου για τα έργα της ΕΡΓΟΣΕ το Ν.Σ. αφού έλαβε υπόψη του την αρνητική στάση του Δημοτικού Συμβουλίου Μωλου ανέβαλε τη λήψη απόφασης. Έτσι η το Υπουργείο και οι εργολάβοι θα τα βρουν με το Δήμο η θα εγκριθούν δια της...πλαγίας οδού.

Αίσθηση πάντως έκανε η τοποθέτηση του πρώην αντινομάρχη Ηλία Κυρμανιδη ο οποίος έκανε λόγο για "συζητήσεις" κάτω από το τραπέζι και συμφωνίες με πολλά μηδενικά Δήμων και εταιριών!

Από....lamiafm1

Εγκύκλιος για τις Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΝΟ.Δ.Ε.) Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εκδόθηκε από την Γραμματεία Οργανωτικού η εγκύκλιος για τις Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των οργανώσεων της Περιφερειακής Οργάνωσης.

Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Α) Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων αιρετών Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και ΔΙΑΜ.Τ.Ο., των μελών των νέων αιρετών ΔΗΜ.Τ.Ε. και ΔΙΑΜ.Τ.Ε., καθώς και των νέων αιρετών Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε., θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 10:00-19:00. (ψηφίζουν όλα τα Οργανωμένα Μέλη του Κόμματος στις έδρες των ΔΗΜ.Τ.Ο. & ΔΙΑΜ.Τ.Ο.)

Β) Η ε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων αιρετών μελών των ΝΟ.Δ.Ε. θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Iουνίου 2010 και ώρα 10:00 - 19:00 (ψηφίζουν τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) του Νομού στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.)

Στην παρούσα εκλογική διαδικασία, δεν θα υπάρξει στάδιο επαναβεβαιώσεων των εγγραφών. Κατά την ψηφοφορία, κάθε μέλος για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία θα πρέπει να έχει καταβάλει το ποσό των 5 (πέντε) ευρώ, πλην των μελών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ..

Τομέας Επικοινωνίας ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας

Όταν ο "νονός" έχει κέφια...

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Τη χαρά, του δημάρχου των Καμένων Βούρλων, Μάκη Αντωνίου, μετρίασε η ονομασία του Δήμου.

Άκου εκεί, "Δήμος Μαλιακού"!!!

Πέρυσι, τόση διαφήμιση έριξε στην αγορά για να πείσει τον κόσμο, ότι τα Καμένα Βούρλα δεν έχουν καμία σχέση με τον Μαλιακό αλλά ανήκουν στον Ευβοϊκό και ήρθε τώρα ο "νονός Καλλικράτης" να του χαλάσει τη σούπα!

Ταμπλάς πρέπει να του ήρθε του Μάκη, τι θα διαφημίσει φέτος; Το Δήμο Μαλιακού; Να παρακαλάμε να μην έχουμε φαινόμενα σαν τα περσινά στον Μαλιακό γιατί θα έχουμε "αυτοκτονίες".

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Αντωνίου αρνήθηκε την έδρα του Δήμου, λόγω της ονομασίας, ελέγχονται ως ανακριβείς. ---
 
Από......Lamianews

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com