Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Καλά Κούλουμα .......

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com




Οι Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων εύχονται σε όλους τους αναγνώστες καλό τριήμερο και καλή επιστροφή (αν φυσικά αναχωρήσουν από τον τόπο τους)...!

Η Ελλάδα εισέρχεται σε τροχιά αποσταθεροποίησης - Ανήσυχη και η Ευρώπη για τις Ελληνοποιήσεις

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com


Σε αντιθέση με αρκετά Ευρωπαϊκά κράτη, η Ελλάδα δεν υπήρξε αποικιοκρατική δύναμη ούτε εξέφρασε ποτέ ανάγκη για επιπλέον εργατικό δυναμικό, παρ΄όλα αυτά δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται ανεξέλεγκτα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων -όπως διαπιστώνεται- δεν δύναται να αφομοιωθεί από την Ελληνική κοινωνία.


Κι όμως, χωρίς να έχουν αποκτήσει Ελληνική συνείδηση ή χωρίς καν να γνωρίζουν οι αρμόδιες κρατικές αρχές πόσοι και ποιοι ζουν εντός της επικράτειας της Χώρας, η κυβέρνηση...

...θέτει εν μέσω γενικευμένης κρίσης τη χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες ως κορυφαία προτεραιότητα.

Η Ελλάδα εισέρχεται σε τροχιά αποσταθεροποίησης.

Η χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε συσπείρωση των διαφόρων εθνοτικών ομάδων και σε ενέργειες χειραγώγησης από τα εθνικά τους κέντρα (κυρίως από την όμορη Αλβανία και το μουσουλμανικό Πακιστάν, στενού συμμάχου της Τουρκίας), μειώνοντας κατακόρυφα τη διπλωματική ισχύ από "εσωτερικές πιέσεις".

Δίνει αντιφατικά μηνύματα στο εξωτερικό, πλήττοντας το κύρος και την εικόνα της διεθνώς ενώ εντείνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Μακροπρόθεσμα αναμένεται η δημογραφική αλλοίωση συγκεκριμένων περιοχών, ιδιαίτερα των εθνικά ευαίσθητων ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Ηπείρου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Ανοίγει ο δρόμος για μαζικές "Ελληνοποιήσεις" και χορήγηση Ευρωπαϊκών διαβατηρίων. Αυξάνεται δηλαδή αλματωδώς ο αριθμός των ατόμων που απολαμβάνουν τα δικαιώματα του Ευρωπαίου πολίτη που μπορούν μετακινούνται ελεύθερα στο εσωτερικό της, όταν αποδεδειγμένα η κουλτούρα του Ισλάμ βρίσκεται σε διαμετρικά αντίθεση θέση από τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Ήδη, η απουσία δικλείδων ασφαλείας και οι χαλαρές ρυθμίσεις που επιτρέπουν τη μαζική "Ελληνοποίηση" αλλοδαπών πιθανόν να οδηγήσει στην ακύρωση του μνημονίου για τη κατάργηση της βίζας στους Έλληνες πολίτες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

Ανήσυχη και η Ευρώπη αφού το θέμα των Ελληνοποιήσεων αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες που σύντομα θα δεχθούν πάνω από 600.000 αλλοδαπούς τρίτων χωρών ώς νέους Ευρωπαίους πολίτες.

Αποκτούν δικαίωμα διορισμού σε νευραλγικές θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης και ειδικότερα στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι αλλοδαποί με ελάχιστα χρονικά διαμονή στη Χώρα και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν εδώ.

Η δήλωση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ότι οι "μετανάστες θα βοηθήσουν το Στρατό" επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

Είμαστε σε θέση να έχουμε τα επόμενα χρόνια "Έλληνα" αστυνομικό αλβανικής καταγωγής στα Ιωάννινα ή "Έλληνα" στρατιωτικό πακιστανικής καταγωγής σε νευραλγικές μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων;

Από.....tiresias

Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε από την εποχή της Χούντας !

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Απαγόρευση της πρόσβασης σε ιστολόγια BLOGS από τον Δημόσιο Τομέα

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών με την οποία ζητά να μάθει εάν και για ποιόν λόγο απαγορεύτηκε στις Δημόσιες Υπηρεσίες όλης της χώρας να έχουν πρόσβαση στα ιστολόγια blogspot, μέσω των υπολογιστών τους.

Το Εθνικό Δίκτυο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» που ενώνει όλες τις υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα, φέρεται να....

....έχει βάλει φραγή σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

O Bουλευτής ρωτά τον Υπουργό, κατά πόσον αυτή η απόφαση συμβιβάζεται με την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την Κοινωνία της Πληροφορίας και την Ηλεκτρονική διαβούλευση που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση.

Επί πλέον, έγινε γνωστό ότι κάθε ιστολόγιο που επιθυμεί να άρει την φραγή, θα πρέπει να κάνει αίτηση και να αξιολογείται!

Ο κ. Ανατολάκης κρίνει αυτήν την μεθόδευση, ως πιθανή προσπάθεια λογοκρισίας σε ιστοσελίδες που δεν συμφωνούν με την Κυβερνητική πολιτική.

Από.....tiresias

Ψύλλοι, ριψάσπιδες και κοπρίτες

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι και καθαροί.
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του. Μιλάμε για τον Γιώργο Παπανδρέου. Τον είδαμε στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ανακοινωθέν "στήριξης" της χώρας μας από τους λελέδες της Ευρώπης. Παρατηρήσαμε την κόπωση και την θλίψη στο πρόσωπό του. Γνωρίζαμε τον λόγο, περιμέναμε προκαταβολικά πως θα μας αντιμετώπιζαν οι επικυρίαρχοι της ΕΕ (Μήπως το φιλί της ζωής να μας το έδινε η Κάρλα;).

Αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε (απλώς υποθέτουμε και φανταζόμαστε) πως είναι να σε έχουν σε θέση απολογούμενου (και με τις εφημερίδες τους να σε παρουσιάζουν ως επαίτη) και είτε να κατηγορούν (δικαίως...) την χώρα σου, είτε να σε εκβιάζουν προκειμένου να εκδώσουν μια δήλωση φραστικής υποστήριξης, είτε να σε ωθούν σε αντιλαϊκές πολιτικές με το φόβητρο (που είναι πλέον γεγονός) της επιτροπείας του ΔΝΤ, και όχι μόνο.

Και βέβαια να μην αποδέχονται τις ευθύνες τους για το κερδοσκοπικό παιχνίδι στο οποίο σύρθηκε η Ελλάδα, με την ανοχή αν όχι και με την έμμεση καθοδήγησή τους.

Και με τι περισσή ευκολία βγήκε αυτός ο άχρους, άοσμος και άγευστος κ. Ρομπάι, ο Πρόεδρος της ΕΕ, και ζήτησε πρόσθετα μέτρα εξόντωσης των πλέον φτωχών Ελλήνων (κατάργηση 14ου, 13ου, μισθού από συνταξιούχους των 400 ευρώ, αύξηση του ΦΠΑ κλπ);

Και πόσο εύκολα η βλογιοκομμένη Μέρκελ δήλωνε πως: «Δεν πρόκειται να συζητήσουμε σήμερα τον πρακτικό τρόπο βοήθειας στην Ελλάδα».Και εξηγείται η στάση των Γερμανών αλλά και επαληθεύεται η ειλικρίνεια της δήλωσης Παπανδρέου ότι "δεν συζητήσαμε για εξοπλιστικά προγράμματα (Eurofighiters κλπ)

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ξέρουμε ότι δέχτηκε την τριπλή εποπτεία και ομολόγησε, από εκείνο το βράδυ της 11 του Φλεβάρη, ότι παραχωρήσαμε κομμάτι της Εθνικής μας κυριαρχίας. Και την επομένη στο Υπουργικό Συμβούλιο επετέθη με σφροδότητα σε κύκλους της ΕΕ γιατί δεν στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας, ώστε να αποκρουσθούν οι κερδοσκοπικές επιθέσεις (Να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά χαρτοφυλάκια θα έχουν διογκωθεί και οι μελλοντικές μπίζνες κάποιων από τους υπευθύνους της ΕΕ θα έχουν συμφωνηθεί ενδεχόμενα , όμως θα αποκαλυφθούν πολύ αργότερα. Ανάλογο παράδειγμα οι χρυσοπληρωμένες αμοιβές στον Μπλαίρ για ανούσιες διαλέξεις, από γκρουπ τραπεζιτών, ομίλων και "αγορών").

Αλλά ας γυρίσουμε στα καθ' ημάς.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα έπραττε και πως θα χειριζόταν την απελπιστική κατάσταση της χώρας ο ρίψασπις Καραμανλής (αν δεν έφευγε, όπως έφυγε από την αρχηγία του κράτους)

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα αντιμετώπιζαν αυτήν την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας οι διάφοροι επαναστάτες , που πολύ εύκολα κατηγορούν για ενδοτικότητα την κυβέρνηση.

Δεν είμαστε εμείς που θα δικαιολογήσουμε την φοροεπιδρομή απέναντι στις λαϊκές μάζες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Γιατί στο κάτω - κάτω της γραφής ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΨΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ με τους κοπρίτες τα κλεμμένα που μας φέρανε σ' αυτήν την δεινή κατάσταση ως χώρα.

ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΣΕ, ΛΕΞΟΥΣ, ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Εμείς το πολύ - πολύ να βγάλουμε μερικά πενηντάευρα από την τσέπη και να τα ακουμπήσουμε στο σούπερ μάρκετ.

Αλλά δεν μπορούμε παρά να σταθούμε δίπλα στον Γιώργο για την δοκιμασία που πέρασε (και περάσαμε) και το τρόπο που την χειρίστηκε. Και να του πούμε πως οποιαδήποτε προσπάθεια να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.

Τον πόλεμο που θα έχεις - έτσι κι αλλιώς - να τον ανοίξεις με τα λαμόγια, τους κοπρίτες, τους λαδιάρηδες και τους κάθε είδους ευνοημένους των τελεταίων δεκαετιών, και όχι με τους "της γης τους κολασμένους".

Και μην ξεχνάμε: Η 11η Φλεβάρη για την Ελλάδα, είναι πολύ χειρότερη απ' ότι η 11η Σεπτέμβρη για την Αμερική. Εκεί έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, εδώ χάθηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Από  ....activistis.gr

ΘΡΙΛΕΡ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΞΙΑΤΩΝ!



Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοφανείς εξελίξεις που πολιτικά εκθέτουν την κυβερνητική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Στερεάς εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι στα δικαστήρια Λαμίας. Οι κάτοικοι του Δ.Δ. Μεξιατων ζήτησαν το φάκελο με τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματέως για το θέμα του δημοψηφίσματος αλλά συνάντησαν την άρνηση της περιφέρειας. Στη συνέχεια η Επιτροπή Πολιτών προσέφυγε στην εισαγγελία Λαμίας όπου έλαβαν εισαγγελική εντολή να τους παραδοθούν τα αιτούμενα στοιχεία αλλά και πάλι υπήρξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, άρνηση της Περιφέρειας να συμμορφωθεί με την εισαγγελική εντολή. Και πάλι η Επιτροπή έλαβε δεύτερη εισαγγελική εντολή και προς στιγμή έγινε σκέψη να ασκηθεί δίωξη και μάλιστα με την διαδικασία του Αυτοφώρου κατά της κας Διαμαντοπούλου αλλά τελικά αυτό αποφεύχθηκε δεδομένου μάλιστα οτι η κα Διαμαντοπούλου απουσίαζε εκτός Λαμίας.

Από.....Lamia fm1

H αφήγηση - φωτιά του Mr. Siemens...

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Από ...Press-gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com