Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Σταϊκούρας με ερώτηση του επανήλθε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λαμίας.

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Λαμία, 3 Φεβρουαρίου 2010


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας επανήλθε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λαμίας, με σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει από 9 Δεκεμβρίου 2009 και η οποία συζητήθηκε εχθές στην Ολομέλεια της Βουλής. Στην ερώτηση, που προσήλθε να απαντήσει η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου. ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού λειτουργεί από το 1982 και εξυπηρετεί περίπου 90 μόνιμους ασθενείς, συν τα έκτακτα περιστατικά. Ως εκ τούτου επιβάλλεται να λειτουργεί σε τρεις ημερήσιες βάρδιες προκειμένου να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες όλου του Νομού και της ευρύτερης περιοχής. Τα προβλήματα που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, και τα οποία με υπόμνημά του ο Σύλλογος Νεφροπαθών υπό Αιμοκάθαρση ή Μεταμόσχευση Νομού Φθιώτιδας σας έχει καταθέσει από τις 10 Νοεμβρίου του 2009, εστιάζονται κυρίως στην ελλιπή στελέχωσή της με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, στην παλαιότητα των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, αλλά και στη διατήρηση, ακόμη και σήμερα, της μονάδας στο Παλαιό Κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας».

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αισθητή έλλειψη ιατρικού προσωπικού καθώς στη Μονάδα υπηρετούν μόνο 2 Νεφρολόγοι για την κάλυψη των αυξημένων καθημερινών αναγκών, τη λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου, την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών και των νεφρολογικών ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές του Νοσοκομείου. Παράλληλα, έκανε αναφορά στη μελέτη που έχει γίνει για το νέο κτίριο που θα στεγάσει τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, τονίζοντας ότι: «στη φάση που έχει προχωρήσει το έργο, οποιαδήποτε άλλη λύση θα είναι πισωγύρισμα. Άρα απαιτείται, άμεσα, η ολοκλήρωση και έγκριση των μελετών και η εξασφάλιση της οριστικής ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ».

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, η Πολιτεία υποχρεούται να στηρίξει τον αγώνα των Νεφροπαθών, μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις και δράσεις, βελτιώνοντας την παρεχόμενη φροντίδα, καθώς «η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της Μονάδας αποτελεί μονόδρομο επιβίωσης για τους ασθενείς».

Απαντώντας η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου στην ερώτηση του κ. Σταϊκούρα, συμφώνησε με την ύπαρξη των εν λόγω προβλημάτων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λαμίας και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα κάνει ότι μπορεί «προκειμένου να επιταχυνθούν και οι αναγκαίες προσλήψεις και η προοπτική τελικής μετεγκατάστασης της Μονάδας.»

Τα ξένα ΜΜΕ για τα μέτρα που εξήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com


Στο τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και στα μέτρα που εξήγγειλε για την αντιμετώπιση της κρίσης αναφέρονται τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο. "Η Ελλάδα εφαρμόζει μέτρα λιτότητας", σχολιάζει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΒΒC.

"O Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου, εξήγγειλε σκληρά μέτρα λιτότητας, με στόχο την περικοπή του μεγάλου δημόσιου χρέους της χώρας του. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το πάγωμα των μισθών στον δημόσιο τομέα και η αύξηση του φόρου στα καύσιμα είναι απαραίτητα, γιατί η οικονομική κρίση έσπρωχνε την Ελλάδα προς τον γκρεμό", σημειώνει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο γερμανός οικονομολόγος Οτμαρ Ισινγκ δήλωσε στο BBC ότι "οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται θα προκαλέσουν αίμα και δάκρυα ...αλλά χωρίς αυτές, η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει τα προβλήματά της".

Ο απεσταλμένος του BBC στην Αθήνα, Γκάβιν Χιούιτ εκτιμά ότι "η πρώτη πρόκληση στο πακέτο λιτότητας ενδέχεται να προέλθει στους δρόμους, καθώς οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα προγραμματίζουν απεργία την ερχόμενη εβδομάδα".

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου λίγες ώρες πριν από την επίσημη έγκριση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι το πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα των "Φαϊνάσιαλ Τάιμς" (Financial Times). "Οι Βρυξέλλες στηρίζουν το σχέδιο της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του χρέους", σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός προωθεί "επώδυνες" μεταρρυθμίσεις.

Η βρετανική εφημερίδα "Γκάρντιαν" σε ανταπόκριση της Ελίνα Σμιθ από την Αθήνα, αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε έκκληση από την τηλεόραση για εθνική ενότητα και συναίνεση με στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Η ισπανική "Ελ Παίς" σημειώνει σε κύριο άρθρο της ότι "η Ελλάδα θα αυξήσει τους φόρους και την ηλικία συνταξιοδότησης, με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης". "[...] Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι η χώρα του βρίσκεται αντιμέτωπη με άνευ προηγουμένου κερδοσκοπικές επιθέσεις", σημειώνει η ισπανική εφημερίδα. Αναφέρει επίσης εκτίμηση του υπουργού Οικονομικών ότι "η Ισπανία και η Πορτογαλία θα είναι οι επόμενες χώρες που θα υποφέρουν από τα οικονομικά τους προβλήματα".

Το αμερικανικό περιοδικό Business Week στην ηλεκτρονική του έκδοση γράφει: "Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθούν αυξήσεις στους δημόσιους υπάλληλους".

"Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι θα επεκτείνει το 'πάγωμα' των μισθών στο δημόσιο, διευρύνοντας το πρόγραμμα λιτότητας με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης με το χρέος της χώρας".

Στη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού, ότι "η Ελλάδα δέχεται επιθέσεις από τους κερδοσκόπους", αναφέρεται η ιταλική εφημερίδα "Ρεπούμπλικα". "Η Ελλάδα είναι στο κέντρο κερδοσκοπικών επιθέσεων, που στραγγαλίζουν την οικονομία μας, είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι το επίπεδο των spreads των κρατικών ομολόγων είναι εντελώς αδικαιολόγητο με βάση την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας", γράφει η ιταλική εφημερίδα.

Στο τηλεοπτικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρεται ανταπόκριση του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων, "Νέα Κίνα", από την Αθήνα. Σύμφωνα με την ανταπόκριση, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη "να σταματήσει την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό", και απηύθυνε έκκληση για εθνική συναίνεση. Ο κ. Παπανδρέου -γράφει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων- "ολοκλήρωσε το διάγγελμα με τη δήλωση "θα πρέπει να αγωνιστούμε για τη χώρα, όπως αγωνιζόμαστε για το ίδιο μας το σπίτι, την ίδια μας την οικογένεια".

Από ......i-reportergr

Και εγένετο ..."Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας"


Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com


Ιδρύθηκε την Τρίτη (2/2) στη Λαμία η Κίνηση «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ)».

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών είναι μια ανεξάρτητη, αγωνιστική κίνηση με συλλογική, αμεσο-δημοκρατική λειτουργία. Μια κίνηση προβληματισμού, επικοινωνίας και τοπικής δράσης σε μια προσπάθεια για ουσιαστική παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους δημότες και δυσκολεύουν την καθημερινή ζωή μας ακόμη περισσότερο [...]

Σ’ αυτήν συμμετέχουν πολίτες ανεξάρτητα από πολιτικές, ιδεολογικές και κομματικές αντιλήψεις ή κοινωνικά και επαγγελματικά συμφέροντα. Πολίτες που επιδιώκουν να συνδιαμορφώσουν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και στοχεύουν συνειδητά στη δημιουργική πολυφωνική σύνθεση απόψεων και ιδεών. Πολίτες με ανιδιοτέλεια και με ευαισθησίες στα θέματα του περιβάλλοντος, της καθημερινής ζωής, στα θέματα των νέων, της παιδείας, του πολιτισμού. Πολίτες, που μέσα από μια ισότιμη και χωρίς ηγεμονισμούς λειτουργία και με σεβασμό στην διαφορετική προσέγγιση, θα επιδιώξουν τη μόνιμη και διαρκή παρέμβαση στα δημοτικά δρώμενα της πόλης. Τους σκοπούς αυτούς θα επιδιώξουν να πετύχουν είτε με την συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές και στα όργανα του Δήμου είτε με απλές παρεμβάσεις και προτάσεις



Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ» απευθύνεται:

- στους πολίτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες συλλογικότητες, που ευαισθητοποιούνται για διάφορα κοινωνικά προβλήματα, το περιβάλλον και τον πολιτισμό και σε όλες εκείνες τις αγωνιστικές συνειδήσεις, που διαθέτουν ακόμα αντισώματα στην ηττοπάθεια και την αδιαφορία

- στους πολίτες που δεν συμβιβάζονται με τις πολιτικές, όπως εκφράζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα, και θέλουν να προσφέρουν για διεξόδους καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

- στους πολίτες που πιστεύουν σε μια άλλη Λαμία φιλική στον πολίτη και τις καθημερινές του ανάγκες, σε μια ασφαλή καθημερινή διαβίωση.

- στους πολίτες που εμπνέονται από τις έννοιες των λέξεων: συμμετοχή, δημοκρατική λειτουργία, νομιμότητα, διαφάνεια, εμπιστοσύνη, σεβασμός, ποιότητα, αξιοπρέπεια, ανάπτυξη της προσωπικότητας, αλληλεγγύη.



Στην Ιδρυτική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2/2), συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν η Προγραμματική Διακήρυξη Αρχών και οι Αρχές Λειτουργίας. Συζητήθηκαν το πρόγραμμα δράσης της Κίνησης για το άμεσο διάστημα προκειμένου να γίνει γνωστή η παρουσία και οι στόχοι της. Εκλέχτηκε 19μελής Συντονιστική Επιτροπή η οποία θα συντονίσει τη δράση και θα επεξεργαστεί το Δημοτικό Πρόγραμμα, το χρονοδιάγραμμα και την τακτική με στόχο την ουσιαστική παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά και στις εκλογές στο Δήμο της Λαμίας του 2010, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός.



ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

1. Αναγνωστόπουλος Γεώργιος - Παιδίατρος

2. Αραμπόπουλος Παναγιώτης - Έμπορος

3. Γαλάνης Αθανάσιος - Συντ Τραπεζ/λος

4. Γιάννακας Γεώργιος Φυσικός - Μηχ.Τηλ/νιών

5. Δαβανέλλος Νίκος - Δάσκαλος

6. Δημόπουλος Δημήτριος - Δικηγόρος

7. Ζήσιμος Βάιος - Αστυνομικός

8. Καλλέργη Γεωργία - Δασκάλα

9. Κουβέλης Κώστας - Υπάλληλος ΟΤΕ

10. Κοντογιάννης Δημήτρης - Μουσικός

11. Κούτσικος Ιωάννης - Ιδ.υπάλληλος

12. Κουτσούμπα Κωνσταντίνα - Νηπιαγωγός

13. Κωστόπουλος Λεωνίδας - Λογιστής

14. Λάζος Δημήτριος - M.Sc. Δημ.Υπάλλ. Τμ.Πληρ/κής

15. Μίχας Σταύρος - Συγγραφέας

16. Σουλόπουλος Ηρωδίων -Τεχνικός Δικτύων Τηλ\νιων

17. Σταμέλλος Στέφανος- Συντ. ΟΤΕ Οικονομολόγος

18. Στασινός Παναγιώτης - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

19. Τερτίγκας Φώτιος - Επιχειρηματίας

20. Τζήμας Νίκος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

21. Φαϊτάς Αντώνης - Δικαστικός Επιμελητής

22. Χολέβας Γρηγόριος - Έμπορος

23. Χολέβας Δημήτριος - Προγραμματιστής



Πληροφορίες:


Γαλάνης Θανάσης τηλ 6973349415


Γιάννακας Γιώργος τηλ 6972021795


Στασινός Παναγιώτης τηλ 6932837696


Ιστοσελίδα: http://www.pepla.gr/


email: info@pepla.gr



Θυσίες; Ναι, αλλά επιστρέψτε τα κλεμμένα !!!

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com


Γράφει ο Μαγια

Δραματική έκκληση Παπανδρέου, για συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και του ελληνικού λαού, ώστε να βγεί η χώρα από την κρίση, γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία».

«Στηρίξτε για να εφαρμοσθεί σχολαστικά το πρόγραμμα σταθερότητας, που υπέδειξαν οι Βρυξέλλες».

-Μα, θα θιγούν εκτός από τα συνήθη υποζύγια κι αυτοί που ως τώρα τα έφερναν βόλτα;

-Και λοιπόν;

-Δεν ενδιαφέρουν τις Βρυξέλλες των ανάλγητων γραφειοκρατών και της ψυχρής τραπεζικής λογικής, ποιοί θα γονατίσουν. Αυτοί νοιάζονται μόνο για τους αριθμούς κι όχι για τους ανθρώπους. Γιαυτούς η φτώχεια είναι ένα ........

στατιστικό νούμερο, όπως είναι και η ανεργία, που μαστίζει τις στρατιές των νέων ευρωπαίων.

Ωστόσο εκτός από τις Βρυξέλλες υπάρχουμε και μεις, οι πολίτες αυτής της χώρας. Να υποβληθούμε σε θυσίες, να πληρώσουμε για τα λάθη μας! Εμείς με τις ψήφους μας δεν φέραμε στην εξουσία όλους τους εντιμότατους εξουσιαστές, που οδήγησαν τη χώρα στον δημοσιονομικό κι όχι μόνο εκτροχιασμό;

Επομένως έχουμε μερίδιο ευθύνης.

Τι ζητάμε; Το …μπουγιουρτί που θα λάβουμε να διαπνέεται από πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης και ευαισθησίας.

Τι άλλο ζητάμε; Καίριο χτύπημα της διαφθοράς και γκρέμισμα όλων των θυλάκων, που συχνάζουν και γλεντοκοπάνε οι ποικιλώνυμοι αετονύχηδες και τα ποικιλόχρωμα αρπαχτικά. Και επιτέλους να σοβαρευτούμε!

Α, να μη ξεχάσουμε. Προυπόθεση για να ξανασφίξουμε το ζωνάρι, είναι να επιστρέψουν, οι λήσταρχοι κι όσοι τους υπέθαλψαν, τα κλεμμένα.

Αλλά να ήταν μόνο η δημοσιονομική κρίση. Το ναυάγιο είναι συνολικό: Στην παραγωγικά διάρθρωση(αλήθεια τι παράγουμε ως χώρα;..), στην Παιδεία, στην Υγεία, στο Κράτος…

Πως είπατε; Η Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνει;

Από....... kafeneio

Επανεξελέγη για 2η θητεία ο Κ. Παπούλιας

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com


Με 266 ψήφους υπέρ και 32 "παρών" η Βουλή ενέκρινε, σε ειδική συνεδρίαση, την ανανέωση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος του εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και όλη του την αγάπη για την επανεκλογή του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας. "Τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο το αξίωμα αυτό και έχετε ευρύτατη συναίνεση, όπως βλέπετε, στο πρόσωπό σας. Και είμαι σίγουρος ότι μπροστά και στις εθνικές κρίσεις, καθώς η χώρα περνάει μια μεγάλη περιπέτεια, διαμορφώνεται μία ευρύτατη συναίνεση και στον ελληνικό λαό για να στηριχθούν οι πολιτικές που χρειάζονται για να πάμε μπροστά", είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόταση και τη στήριξη στο πρόσωπό του και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η χθεσινή του συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας. "Ήταν πολύ υποστηρικτικός στην προσπάθειά μας και νομίζουμε ότι είναι σημαντικό πως η Γερμανία βλέπει θετικά αυτά που κάνουμε", ανταπάντησε ο πρωθυπουργός.

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας μετέφερε στον Κάρολο Παπούλια ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τον κ. Παπούλια, μετά την επανεκλογή του, για να του ευχηθεί. "Θερμά συγχαρητήρια για την πανηγυρική επανεκλογή σας. Να έχετε καλή δύναμη", τόνισε ο κ. Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη στήριξη.

Η διαδικασία της επανεκλογής

Υπέρ της επανεκλογής του έχουν τάχθηκαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., "παρόντες" δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απουσίαζαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Σοφία Καλαντίδου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας το προεδρείο της Βουλής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του σώματος κ. Φ. Πετσάλνικο, μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο και ανακοίνωσε επισήμως στον Πρόεδρο το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Ο κ. Παπούλιας, ευχαρίστησε το προεδρείο για την τιμή που του έγινε σε μια κρίσιμη στιγμή και αναφερόμενος στην οικονομική κρίση επισήμανε ότι για να ξεπεραστεί πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις και να βελτιώσουμε τους θεσμούς. Ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος, είπε, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να ανοίξει καλύτερους δρόμους. «Έχουμε καθήκον όλοι να στρατευθούμε για μία ιστορική μετάβαση και στην αντίπερα όχθη να βρεθούμε όλοι μαζί, ενωμένοι» τόνισε.

Ο Κάρολος Παπούλιας καταλαμβάνει την ένατη προεδρική θητεία από τη μεταπολίτευση, είναι ο τρίτος πρόεδρος, μετά τους Κ. Καραμανλή και Κ. Στεφανόπουλο, που επανεκλέγεται σε δεύτερη θητεία, ενώ κατέχει ο ίδιος το ρεκόρ κοινοβουλευτικής συναίνεσης κατά την πρώτη εκλογή του το Μάρτιο του 2005 με 279 ψήφους. Η ορκωμοσία του θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Από....Nooz.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από ......energoipoliteskv.blogspot.com

Π