Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Συνεχίζουν τα μπλοκα...- μπαίνουν και οι Κτηνοτρόφοι!

Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com


Σε σύσκεψη που έγινε στο Άγκιστρο Σερρών, κοντά στον Προμαχώνα, οι εκπρόσωποι από είκοσι μπλόκα αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις στη βάση εννέα κοινών αιτημάτων. Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 συνεδριάζει στη Βέροια το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών, ενώ ενδέχεται να ζητήσουν συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αρχικά εκπρόσωποι από 23 μπλόκα. Στη συνέχεια, όμως, αποχώρησαν οι εκπρόσωποι τριών μπλόκων (Επανομής, Χαλκηδόνας-Θεσσαλονίκης και Πλατυκάμπου -Λαρίσης), λόγω της διαφωνίας τους στο θέμα για το Μητρώο Αγροτών.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες διεκδικούν:

-Μη διαχωρισμό των αγροτών σε κατά κύριο επάγγελμα και μη.

-Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος και εγγυημένες τιμές στα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα.

-Προστασία της ντόπιας παραγωγής από ομοειδή εισαγόμενα

-Σύνδεση των επιδοτήσεων με την παραγωγή και κατάργηση όλων των "νόμιμων" και "παράνομων" παρακρατήσεων

-Μείωση του κόστους παραγωγής με κατάργηση του ΦΠΑ σε εφόδια και μηχανήματα και των φόρων στο πετρέλαιο κίνησης, με μείωση των επιτοκίων της ΑΤΕ και επιδότηση βασικών αγροτικών εφοδίων κ.α.

-Πάγωμα των αγροτικών χρεών για τρία χρόνια και παραγραφή όλων των πανωτοκίων

-Πλήρη ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού κεφαλαίου από όλους τους φυσικούς κίνδυνους, με αποκλειστικά δημόσιο ΕΛΓΑ που θα επιχορηγείται από το κράτος και άμεση αντιμετώπιση των χρεών του

-Μη φορολόγηση των χωραφιών

-Μείωση του χρόνου σύνταξης στα 60 για τους άνδρες και στα 55 για τις γυναίκες, καθώς και τη μεταφορά δικαιώματος της σύνταξης από τον αποθανόντα αγρότη σύζυγο στη σύζυγο και διπλασιασμό της ελάχιστης αγροτικής σύνταξης.

Στη συνάντηση ανταποκρίθηκαν αγρότες από τα μπλόκα: Προμαχώνα (Σερρών), Νίκαιας (Λάρισας), Μαλγάρων (Θεσσαλονίκης), Δοϊράνης (Κιλκίς), Γαλάτιστας, Νέας Τρίγλιας, Ορμύλιας και Καλυβιών (Χαλκιδικής), Σερβίων (Κοζάνης), Μελισσίου, Κρύας Βρύσης και Παραλίμνης Γιαννιτσών (Πέλλας), Λιτοχώρου (Πιερίας), Λούρου (Πρεβέζης), Ορμενίου και Κορνοφωλιάς (Έβρου), ενώ με τηλεφωνική επιβεβαίωση, δήλωσαν συμμετοχή τα μπλόκα από: Μαντούδι Ευβοίας, Κέρκυρα, Χανιά, Αίγιο και Ερμίτσα Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ανακοινώθηκε, οι αγρότες θα αποστείλουν τα αιτήματά τους στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, με την οποία θα διεκδικήσουν συνάντηση, «όταν θα το κρίνουν οι ίδιοι», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας τόνισε ότι «ο αγώνας πλέον θα είναι κοινός» και απηύθυνε έκκληση στους αγρότες να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Εξάλλου, ο αγροτοσυνδικαλιστής από τα Μάλγαρα, Κώστας Ανεστίδης, ανέφερε: «Πλέον δεν μας χωρίζει τίποτα. Μας ενώνει το χρώμα της γης και όχι των κομμάτων».

Ο εκπρόσωπος των αγροτών από τα μπλόκα του Έβρου Γιάννης Μαργαριτίδης αναφέρθηκε στον κοινό αγώνα των αγροτών για την εκπλήρωση των εννέα βασικών αιτημάτων τους, ενώ ο εκπρόσωπος των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του Προμαχώνα επεσήμανε ότι "σήμερα οι αγρότες ζούνε μία ιστορική στιγμή που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό τους".

Εκτός των εννέα αυτών βασικών αιτημάτων, κατά τη συζήτηση των αγροτών, επισημάνθηκε ότι το κάθε μπλόκο διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει εξίσου τα ιδιαίτερα τοπικά αιτήματά του. Παραμένουν στα μπλόκα σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.

Την απόφασή τους να παραμείνουν στα μπλόκα στην Αλαμάνα της Φθιώτιδας, το Κάστρο της Βοιωτίας, την Ελάτεια και τις Λιβανάτες, πήραν οι αγρότες σε γενικές τους συνελεύσεις.

Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και να προχωρήσουν σε κλιμάκωση κλείνοντας και παράδρομους.

Σύμφωνα με τα όσα εξελίχθηκαν στις γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, οι αγρότες διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε ουσιαστική πρόοδος στην τελευταία συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, υπογράμμισαν ότι τα ζητήματα της βιωσιμότητας δεν αντιμετωπίζονται και υποστήριξαν ότι «ακόμα και τα θεσμικά θέματα βρίσκονται μέσα σε θολό τοπίο, το οποίο δεν ξεκαθαρίστηκε, παρά το γεγονός ότι εκτιμήθηκε αρχικά ότι υπήρχε προσέγγιση».

Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων

Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, προανήγγειλε για τις 6 Φεβρουαρίου η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), ενόψει και της διεθνούς αγροτικής έκθεσης AGROTICA (3-7/2).

Με σημερινή ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥ καλεί τους αγρότες σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, με αιτήματα -μεταξύ άλλων- την κατοχύρωση κατώτερων εγγυημένων τιμών για όλα τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, την κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο και την άμεση καταβολή της συνδεδεμένης και αποσυνδεμένης επιδότησης, με ταυτόχρονη κατάργηση του διαχωρισμού σε αγρότες κατά κύριο και μη επάγγελμα.

«Για τρίτη συνεχή χρονιά οι τιμές σε όλα τα προϊόντα είναι εξευτελιστικές, με συνέπεια μεγάλη μείωση στο εισόδημα μας. Τα χρέη είναι υπέρογκα, ενώ το κόστος παραγωγής είναι τεράστιο.

Από τις ενισχύσεις του ΟΣΔΕ πήραμε μόνο 60%, ενώ μεγάλος αριθμός αγροτών δεν παίρνει την επιστροφή φόρου από το πετρέλαιο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Αλλα αιτήματα είναι η προστασία της ντόπιας παραγωγής από ανεξέλεγκτες εισαγωγές ομοειδών προϊόντων, το τριετές πάγωμα των χρεών προς την ΑΤΕ και η δεκαετής ρύθμιση των χρεών χωρίς πανωτόκια και η τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει όλες τις ζημιές που οφείλονται σε καιρικά φαινόμενα, με αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών.

Που υπάρχουν μπλόκα

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός, στο ύψος των Κερδυλίων και της Χρυσούπολης και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, στη Νέα Τρίγλια.

Ομαλά λειτουργούν τα τελωνεία του Ορμενίου και των Κήπων στο νομό του Έβρου, καθώς τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν δεξιά και αριστερά του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κίνηση των οχημάτων. Από το τελωνείο των Κήπων, οι αγρότες αποσύρουν σταδιακά τους γεωργικούς ελκυστήρες, ενώ η πρόσβαση στο τελωνείο του Ορμενίου ήταν αποκλεισμένη από τα μεσάνυχτα, μέχρι τις 2:15 τα ξημερώματα.

Κλειστή είναι και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών, σε δύο σημεία, στη Νίκαια Λάρισας και στις Μικροθήβες.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, εξάλλου, τα τρακτέρ είναι συγκεντρωμένα στα μπλόκα Μαλγάρων, Πράσινων Φαναριών και Χαλκηδόνας και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να κλείσουν και σήμερα, για μερικές ώρες οι δρόμοι.

Tα τρακτέρ παραμένουν σταθμευμένα, επίσης, σε διασταυρώσεις εθνικών και επαρχιακών δρόμων και στα υπόλοιπα τελωνεία, στα βόρεια σύνορα της χώρας, χωρίς όμως να διακόπτουν έως στιγμής την κυκλοφορία των οχημάτων.

Από .....i-reporter.gr

Δηλώσεις του Βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ κ. Χρήστου Σταϊκούρα στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξή του τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» και στο δημοσιογράφο Γ. Λοβέρδο, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η Κυβέρνηση, για μεγάλο χρονικό διάστημα, στέλνει λανθασμένα μηνύματα στις αγορές.

Πρόσφατα, η προαναγγελία ομολογιακών εκδόσεων, οι δηλώσεις για δανεισμό σε δολάρια και γεν και οι διαρροές για συμφωνία με την Κίνα αποδείχθηκαν άστοχες και επιζήμιες, για τη χώρα, κινήσεις.

Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται την οικονομική κρίση με προχειρότητα, αμήχανα και επικοινωνιακά.

Οι αγορές άρχισαν να μας τιμωρούν όταν διαπίστωσαν ότι η Κυβέρνηση επιδίδεται σε δηλώσεις, διακηρύξεις και διαβούλευση, εμμένει σε προθέσεις και προεκλογικές υποσχέσεις.

Η αύξηση όμως του κόστους δανεισμού υπονομεύει την ίδια την προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Το σημερινό κόστος δανεισμού του Δημοσίου ξεπερνά κατά πολύ τις υποθέσεις που ενσωματώνονται στο ΠΣΑ, καθιστώντας την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί ανέφικτη.

Κάθε μέρα που περνά κοστίζει περισσότερο στη χώρα και κάνει αναγκαία τη λήψη ακόμη πιο σκληρών μέτρων.

Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια ίσως και να έχουν και πολιτική διάσταση, να συνδέονται με την τύχη του ευρώ, να τεστάρουν τη συνοχή και τις αντοχές του οικοδομήματος της ΟΝΕ.

Εκεί όμως τελειώνουν και οι θεωρίες συνωμοσίας.»

Βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις...

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Όχι δεν το λέει κάποιος από την αντιπολίτευση αυτό, το λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μίμης Ανδρουλάκης...

Το είπε σήμερα στο ΜΕGA και ορισμένα καταπράσινα blogs έσπευσαν να τον λοιδορήσουν...

Βέβαια το ίδιο λέμε και μερικά blogs εδώ και καιρό αλλά εμείς αντιμετωπιζόμαστε σαν "αντιπολιτευόμενοι" και ότι λέμε είναι "κομματικό".

Πόσο στοιχίζει στην Ελλάδα (οικονομικά) αυτή η καθυστέρηση είναι υπολογίσιμο αφού τα επιτόκια που καλείται να πληρώσει η χώρα είναι τεράστια (σε σχέση με την δεύτερη "χειρότερη" από μας χώρα της Ευρωζώνης...) και δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν αυξητικές τάσεις.

Πέντε μήνες πέρασαν απο τις εκλογές και πέραν των λέξεων ούτε οι Έλληνες αλλά κυρίως οι αγορές είδαν κάτι στην πράξη.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία , ότι το Davos 2010 διέλυσε όποια αυταπάτη υπήρχε στην κυβέρνηση για δημιουργία θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές χρήματος από την (Θετική θα έλεγα) παρουσία τους στην συνάντηση καταθέτωντας μόνο σχέδια.

Όλοι (μα ΟΛΟΙ...) ζήτησαν (η μάλλον ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ) εφαρμογή των σχεδίων στην πράξη.

Απόδειξη η χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Μαξίμου (μόλις επέστρεψαν δηλαδή στην χώρα..) με θέμα την εφαρμογή των μέτρων.

Σίγουρα θα είναι σκληρά , σίγουρα θα παγώσει το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών του λαϊκιστικού ΠΑΣΟΚ , σίγουρα θα δώσουν νέα πνοή στα λαϊκιστικά κόμματα της αριστεράς που θα θελήσουν να παίξουν τους "προστάτες" του λαού προς άγραν ψήφων.

Είναι όμως η πρώτη φορά που κυβέρνηση έχει την στήριξη της αντιπολίτευσης για λήψη των αναγκαίων αυτών μέτρων.

Αυτό οφείλει να το διατηρήσει ως "σπάνιο φαινόμενο" (τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα) η κυβέρνηση, αποφεύγοντας το σαμποτάζ και αποδεχόμενη τις διαχρονικές ευθύνες όσων κυβέρνησαν.

Οι λαϊκίστικες κορόνες ότι για το σημερινό χάλι της χώρας φταίνε μόνο τα 5 χρόνια διακυβέρνησης από την Ν.Δ εκτός του ότι δεν γίνεται πιστευτό πλέον ούτε από τα φανατικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στην εξέλιξη του δημοσίου χρέους...) δυσκολεύει την αντιπολίτευση στην στήριξη που ΟΦΕΙΛΕΙ να δώσει...

Από ...... Antilogos 

Έναρξη λειτουργίας του ελληνικού Hotmail.gr

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του hotmail.gr, της ελληνικής έκδοσης της υπηρεσίας Windows Live Hotmail, που παρέχει υψηλή ταχύτητα, προστασία ενάντια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και ενισχυμένη ασφάλεια.

Οι Έλληνες χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα από σήμερα να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν. Η διαδικασία μεταφοράς των περιεχομένων από έναν ήδη ενεργό λογαριασμό e-mail σε ένα μόνο αποθηκευτικό χώρο στο Hotmail, είναι απλή, διευκολύνοντας τη συγκέντρωση και διαχείριση των διαφορετικών λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέσω ενός τόπου και ενός μόνο προσωπικού κωδικού.

Οι υπηρεσίες του νέου Windows Live Hotmail είναι οι εξής:

· Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος: Επιτρέπεται η αποθήκευση όλων των e-mail, καθώς τo Hotmail προσφέρει πλέον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σε όλους τους λογαριασμούς e-mail.

· Σύνδεση όλων των e-mail λογαριασμών του χρήστη σε ένα μόνο λογαριασμό: Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό e-mail, όπως Gmail, Yahoo mail κλπ., τώρα μπορούν με το Windows Live Hotmail να τους διαχειριστούν όλους μέσα από το φάκελο "εισερχόμενα" του Hotmail.

· Έμφαση στην ασφάλεια: Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή τα spam e-mails μεταφέρονται αυτομάτως στο φάκελο "Junk" με τη βοήθεια της τεχνολογίας "SmartScreen".

· Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου: Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile, επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail. Επιπλέον οι χρήστες τηλεφώνων που διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με την χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging η το Blackberry client.

Από....Nooz.gr

Γιατί οι εξεταστικές επιτροπές είναι παρωδία...

Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com


Από τον Μάνο Βασιλάκη

Όσο τα πολιτικά κόμματα αρνούνται να προχωρήσουν στην παραδοχή των εγκληματικών πρακτικών του παρελθόντος και να κρύβονται πίσω από νομικίστικα τερτίπια με στόχο να φορτωθεί ο πολιτικός αντίπαλος το "κόστος" του σκανδάλου, τότε εμένα μου μυρίζει σκοπιμότητα. Σκοπιμότητα που αποβλέπει στην συνέχιση της ίδιας πρακτικής αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Και είναι αυτονόητο ότι αν δεν έσκαγε το σκάνδαλο Siemens στη Γερμανία, εδώ ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα. Όπως δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τεράστιο σκάνδαλο της ένταξης των ασφαλισμένων των ασφαλιστικών ταμείων των Τραπεζών στο IKA, με το νόμο Ρέππα, με ρύθμιση από την οποία μία μόνο Τράπεζα ωφελήθηκε από την μείωση των εργοδοτικών εισφορών με 1,7 δις ευρώ.
Και η αρχή έγινε με την ένταξη του ταμείου των εργαζομένων της πρώην Ιονικής στο ΙΚΑ με υπογραφή...

του Ροβέρτου το Νοέμβρη του 2003, τέσσερις μόλις μήνες πριν τις εκλογές του 2004. Με όφελος για την ιδιωτική Τράπεζα 600 εκατομύρια ευρώ σε βάρος του ασφαλιστικού συστήματος. Ροβέρτος είπες; Αυτός δεν αρνήθηκε ότι τα λεφτά της Siemens πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Τι σύμπτωση ε; Και συνεχίστηκε με την ρύθμιση του τσάρου της κυβέρνησης Καραμανλή για την ένταξη του ΤΑΠ των εργαζομένων στην Τράπεζα Πίστεως από την οποία η ίδια Τράπεζα ωφελήθηκε άλλο ένα ποσό 1,1 δις ευρώ. Και εδώ σύμπτωση: Δύο κυβερνήσεις ωφέλησαν την ίδια ιδιωτική τράπεζα σε βάρος του ΙΚΑ κατά 1,7 δις ευρώ. Εδώ δεν χρειάζεται εξεταστική;
Και συνεχίζω με το «μεγάλο παζάρι» που στήθηκε μετά το 1990 με τις ιδιωτικοποιήσεις μεγάλων και μικρών κρατικών Τραπεζών. Με αποκορύφωμα και πάλι την ιδιωτικοποίηση της Ιονικής Τράπεζας το 1998. Και πάλι σύμπτωση. Πρωταγωνιστής στις διαπραγματεύσεις με τους συνδικαλιστές ο γνωστός Θόδωρος που κατέθεσε ότι πήρε το 1.000.000 και τα πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ… Ο οποίος μάλιστα υποσχόταν (με ποιανού εξουσιοδότηση άραγε;) ότι ο υποψήφιος τότε αγοραστής (κάνανε και διαγωνισμό… τρομάρα τους) θα μοίραζε εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές σε εθελούσιες εξόδους συνδικαλιστών. Όπως και έγινε… 80 εκατομμύρια ο ένας της ΠΑΣΚΕ εξήντα ο άλλος της ΔΑΚΕ 40 ο παράλλος της ΠΑΣΚΕ 100 ο τέταρτος (ο «ανεξάρτητος» Πασόκος που στήριξε μαζί με την παράταξη «συνδικαλιστική άνοιξη» (τι σου θυμίζει άραγε Αντώνη;;;;) την πώληση την εποχή της μεγάλης απεργίας των 45 ημερών). Γιατί δεν συστήνεται και για την υπόθεση αυτή εξεταστική;
Το στάδιο Καραϊσκάκη γιατί παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό από την κυβέρνηση Σημίτη παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων;
Οι δε δημοτικοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα ψηφίζουν με χέρια και με πόδια το έκτρωμα του Βωβού και του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Εδώ υπερισχύουν οι ψήφοι των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, και γι αυτό είναι περιττή η εξεταστική;
Μήπως πρέπει να γίνει και μια εξεταστική για το THE MALL στο Μαρούσι όπου έγινε εν ψυχρώ κλοπή δημόσιας περιουσίας και παράβαση του συνόλου των πολεοδομικών διατάξεων που «νομιμοποιήθηκε» με τους ψήφους πασόκων και νεοδημοκρατών βουλευτών που μετέτρεψαν την Βουλή σε πολεοδομία που εκδίδει οικοδομική άδεια ;
Αν λοιπόν πραγματικά θέλετε την κάθαρση ανοίξτε όλα τα θέματα και ξεκαθαρίστε και τα δύο μεγάλα κόμματα. Εξάλλου ποινικές ευθύνες δεν υπάρχουν πια. Υπάρχει όμως η ανάγκη να καθαρίσει ο τόπος. Και εδώ δεν χωρούν νομοικίστικοι ισχυρισμοί. Διαφορετικά δίνετε το δικαίωμα στον «πολίτη» για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του «νέου» ΠΑΣΟΚ ή στον λαό που αποτελεί την κορυφαία εξουσία στην δημοκρατία κατ εμέ να χαρακτηρίσει τις εξεταστικές επιτροπές θέατρο σκιών και επί το λαϊκότερον καραγκιόζ μπερντέ.

Από ...Press-gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com