Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε του Ακτιβιστή

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com
Του ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ

Τα σημερινά ΝΕΑ, όχι μόνο ανακήρυξαν νέα κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ κατά την γνώμη τους) αλλά έχουν και άποψη για το πόσα υπουργεία θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος αλλά και ποιοι αναλαμβάνουν τα συγκεκριμένα υπουργεία.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:
Είναι νωρίς να σχηματίσουν, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, κυβέρνηση.
Και φυσικά αντιλαμβανόμαστε πως ασκούνται οι πιέσεις προς τους ηγέτες, από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα.
Προϋπόθεση πάντως ακόμη και για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι η λήξη της ψηφοφορίας και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συνεπώς βιάζεστε πολύ κύριοι των Νέων!!!
Εκτός αν είναι τόσο βέβαιοι - με δημοσκοπήσεις που δεν γνωρίζουμε - για την αυτοδυναμία τους, ώστε το ηγετικό κέντρο φροντίζει από τώρα - με σκόπιμες διαρροές- να προετοιμάσει την αποδοχή των κυβερνητικών επιλογών της σε επίπεδο προσώπων.
Όπως και νάχει το πράγμα, είναι ΛΑΘΟΣ. Γιατί υπάρχει και η άλλη παροιμία που προειδοποιεί: "Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες"

@ Μεγάλο λάθος όντως το σημερινό δημοσίευμα των ΝΕΩΝ θα συμφωνήσουμε με τον φίλο ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ

Από...citypress-gr

«Έλα σε δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση Γιώργο»

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Επιμένει η Νέα Δημοκρατία για δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση του Καραμανλή με τον Παπανδρέου. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έβαλε πριν από λίγο τον Ραγκούση να απαντήσει αναφέροντας ότι «η συζήτηση αυτή έχει τελειώσει» αλλά ο Κουμουτσάκος θα επανέλθει τις επόμενες ώρες. Ο Καραμανλής όπως είχε γράψει πρώτο το parapolitika.gr, θέλει τον Παπανδρέου μία ακόμη φορά σε τετ - α -τετ συνομιλία και μάλιστα τώρα που διάβασε τα θετικά μηνύματα των δημοσκοπήσεων, η ανάγκη είναι πιο επιτακτική. Θεωρείται βέβαιο πάντως ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εξακολουθήσει να απορρίπτει το αίτημα και αυτή η στάση από μόνη της θα γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από την κυβερνητική πλευρά, καθώς αποδεδειγμένα πλέον ο Παπανδρέου φυγομαχεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα κατηγορεί σε κάθε ομιλία του τον Παπανδρέου για την άρνησή του σε δεύτερο ντιμπέιτ και αν δεν προκύψει αυτοδυναμία στις κάλπες της επόμενης Κυριακής, τότε ο Γιώργος θα καθίσει θέλοντας και μη στο τηλεοπτικό πάνελ απέναντι του. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Καραμανλής θα έχει το πάνω χέρι και αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ καθώς θα έχει καταρριφθεί και η βεβαιότητα της «συντριπτικής νίκης» και αυτοδυναμίας. Όπως αναφέρουν πρωθυπουργικοί συνεργάτες, ο Καραμανλής αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το πετύχει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Προς το παρόν έχει πετύχει να δείξει ότι ο βασικός του πολιτικός αντίπαλος τρέμει τη δεύτερη αναμέτρηση.

Από ....parapolitika.gr

Η νέα διαφήμιση της Ν.Δ - εναλλακτικά παπαγαλάκια!

Αναρτήθηκε από........energoipoliteskv.blogspot.com

Να ανακληθεί η απόφαση του κ.Σακελάκου...

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Του Νίκου Καραμπάση

Πρόκειται για...βλακεία ολκής η απαγόρευση των δημοσκοπήσεων απο την κυβέρνηση και το κυνήγι των...Blogs με εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ (το κόμμα αυτό τελικά απέδειξε οτι δεν έχει ούτε φαντασία ούτε καν χιούμορ, εκτός απο το οτι έχασε το μπούσουλα της πολιτικής).Μέχρι τις ευρωεκλογές επιτρεπόταν η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων μέχρι και την Παρασκευή(και σωστά). Μια διάταξη που είχε ψηφίσει ο Ρουσόπουλος. Ο Παυλόπουλος - που τον διαδέχθηκε - μετά το κάζο των ευρωεκλογών, είπε οτι δυο βδομάδες πριν τις κάλπες, μόνο...φήμες και υπόγειες διαρροές, τίποτε άλλο! Απίστευτη χαζομάρα. Θαρρείς και οι πολίτες ψηφίζουν με βάση τις δημοσκοπήσεις ή θα μάθουν ΤΩΡΑ για τον Κωστα και τον Γιώργο και τα άλλα τα παιδιά. ΜΟΝΟ UFO η "πρόβατα του καναπέ" θα αποφασίσουν ΤΩΡΑ τι θα κάνουν στις εκλογές ή θα επηρεαστούν απο το "ρεύμα"(οι "όπου φυσάει ο άνεμος" υπάρχουν, αλλά μας είναι παντελώς αδιάφοροι).
ΕΠΙ της ουσίας, ας μαζέψει ο κ.Σακελάκος την εσφαλμένη του κλήση για απολογία και τα κόμματα ας κατανοήσουν οτι δημοσκοπήσεις και οτιδήποτε άλλο συμβάλει στο διάλογο, ας είναι "μέχρι τέλους".
Και κάτι άσχετο: Μιας και οι ακραίοι εθνικιστές των Σκοπίων συστήνουν να ψηφιστούν οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" του Τρεμόπουλου και των υπολοίπων, εγω θα πω κάτι άλλο: ΜΑΥΡΟ κατράμι στο συγκεκριμένο κόμμα και τους υποψηφιους του. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ στη βουλή. Η οικολογία ΔΕΝ χρειάζεται τέτοιες φωνές και τέτοιους "τύπους" (ας μην επεκταθούμε περισσότερο απο που χρηματοδοτούνται και ποιοί τους κάνανε σεμινάρια και για ποιο λόγο κλπ).

Από.....i-Reporter

Η «απαγόρευση των δημοσκοπήσεων» η «στρουθοκάμηλος» και τα μπλογκς

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Η απαγόρευση της δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων 15 ημέρες πριν τις εκλογές, θυμίζει εν πολλοίς την «υποχρεωτική συμμετοχή των πολιτών» στην ψηφοφορία.
Άπαντες γνωρίζουμε ότι κόσμος και ντουνιάς δεν πάει να ψηφίσει στις εκλογές και τις τελευταίες δεκαετίες ουδείς εκδιώχθηκε.
Απολύτως λογικό. Τα περίφημα «μυστικά γκάλοπ» και οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούν τα κόμματα καθημερινά, μόνο μυστικά δεν είναι τελικά...

... αφού αρκεί να σηκώσεις το τηλέφωνο και να πάρεις ένα δημοσιογράφο, η έστω τον φίλο του φίλου κλπ, και να μάθεις τα αποτελέσματα τους.
Καθόλου δύσκολο. Βοά το διαδίκτυο, βοά η τηλεόραση βοούν οι πάντες για τα αποτελέσματα των μυστικών ( ο θεός να τα κάνει) γκάλοπ.
Στους τηλεοπτικούς σταθμούς αμέσως μετά το τέλος των ντιμπέιτ μια στρατιά πολιτικών αναλυτών και δημοσκόπων με πονηρά χαμόγελα και γκριμάτσες σε ανύποπτο χρόνο επιβεβαίωναν ότι τα αποτελέσματα των ντιμπέιτ δεν επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στις προθέσεις του εκλογικού σώματος.
Είπαν δηλαδή το αυτονόητο και αυτό που είχαν κατάλαβαν και οι…πέτρες. Τι επόμενες μέρες και ο τύπος, σε πολλά παραπολιτικά σχόλια «δημοσιοποιούσε» τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Παράδειγμα η εφημερίδα « ΕΘΝΟΣ».
Έλα όμως που ουδείς διανοείται να τα βάλει μαζί τους.



Για να επιδείξουν λοιπόν την τόλμη και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει την ελληνική δικαιοσύνη από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή Χριστοφοράκου, τα έβαλαν(καλά το μαντέψατε) με τα blog.
Κινήθηκε λοιπόν νομική διαδικασία εναντίον του blog "Fimotro" επειδή δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.



Τώρα πώς θα αναζητήσουν και θα βρουν τον διαχειριστή του blog μέσω της Google (μιας αμερικανικής δηλαδή εταιρίας που υπάγεται στην αμερικανική νομοθεσία) μόνο η μεταφυσική μπορεί να το απαντήσει.
Στο στόχαστρο των αρχών μπήκε και το "Τρωκτικό" που δεν έχει δημοσιοποιήσει κανένα έως τώρα γκάλοπ! Το γνωρίζουμε και σχεδόν το έχουμε αποδεχθεί: o στρουθοκαμηλισμός ταιριάζει στον Έλληνα. Ιδιαίτερα, εάν είναι κρατικός γραφειοκράτης σε προεκλογική περίοδο και (προφανώς) αγωνιά για το εκλογικό αποτέλεσμα...

(foreignpress-gr.com)

Σημείωση LamiaNews: η κλήση που βλέπετε παραπάνω στάλθηκε στον δημοσιογράφο Δημ. Παπαγιάννη (διαχειριστή του pressmme που έκλεισε), πιστεύοντας ότι τώρα είναι διαχειριστής του μπλογκ "fimotro", για όσους αναρωτιούνται ποιο ειναι το όνομα που σβήστηκε από την παραπάνω κλήση.

Από.....LamiaNews

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο του "Λαμιακού Τύπου"

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com