Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009-2010

Αναρτήθηκε από..........energoipoliteskv.blogspot.com



Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου θα ήθελα να απευθύνω τις ευχές μου στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα για μια καλή σχολική χρονιά. Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, η αποδοχή της γνώσης και η κατάκτηση της εμπειρίας αποτελούν αφετηρία και εφαλτήριο για μία εποικοδομητική ζωή και μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Προς την κατεύθυνση αυτή, καλούμαστε όλοι, φορείς και εκπαιδευτικοί, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό σύστημα αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στους μαθητές και τις μαθήτριες όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και να προσαρμοστούν στις μετέπειτα απαιτήσεις της ενήλικης ζωής.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, επιτυχία στο έργο τους, στους μαθητές και μαθήτριες καλή πρόοδο και στους γονείς καλή δύναμη.

Καλή σχολική χρονιά.

Στο Ρεγγίνι αύριο ο Νομάρχης

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Ο Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας διδακτικής χρονιάς, θα επισκεφθεί αύριο 11 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 10π.μ., το ανακατασκευασθέν διδακτήριο Ρεγγινίου του Δήμου Καμένων Βούρλων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, ο οποίος θα τελέσει τον αγιασμό ενώ ο κ. Χειμάρας θα επιθεωρήσει τις εργασίες του ολοκληρωθέντος διδακτηρίου και θα μιλήσει στους μαθητές.

Από paratiritifthiotidas.gr

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από .......energoipoliteskv.blogspot.com



Ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον νόμο της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με την απόφαση του εθνικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας μετέχουν...

Αλαμπάνος Δημητρης
Αντωνίου Τόνια
Αποστολάκης Ηλίας
Δροσογιάννης Δημήτρης
Μπατζελή Κατερίνα
Σταϊκος Θωμάς
Τσώνης Νίκος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΠΗΣ:ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ Ο ΛΑΟΣ!

Αναρτήθηκε από .........energoipoliteskv.blogspot.com



Την Κυριακή θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ενώ υποψήφιος βουλευτής για το νομό θα είναι ξανά ο δικηγόρος-ποινικολόγος Δημήτρης Κρούπης ο οποίος μιλώντας στον fm-1 εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι είναι πολύ πιθανό το κόμμα να κερδίσει μια έδρα στο νομό .

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

Ο προεδρος του Ν.Σ.Φθιωτιδας Κωστας Κουτσογιαννακοπουλος θα ειναι υποψηφιος βουλευτης με το ψηφοδελτιο της Ν.Δ. Οπως δηλωσε στο κεντρικο δελτιο του FM-1 αποδέχτηκε την πρόταση του κόμματος αφού διαπίστωσε πως οι προϋποθέσεις που ο ίδιος είχε θέσει για βαθιές τομές και καθαρές θέσεις προκειμένου να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πολιτική τηρούνται από τον κομματικό σχεδιασμό.

Από fm1

Έκτακτο Συνέδριο Οικολόγων Πράσινων

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει το έκτακτο εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων με στόχο να οριστικοποιηθεί η εκλογική διακήρυξη, να εκλεγεί ο/η επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας και του συνδυασμού και να ξεκινήσει επισήμως η εκλογική καμπάνιας. Οι εργασίες αρχίζουν στις 11 το πρωΐ στο ξενοδοχείο Classical Imperial στο Μεταξουργείο. Στόχος των Οικολόγων Πράσινων είναι η είσοδό τους στη Βουλή και η εκλογή 8-10 βουλευτών. Το συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο Imperial και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωΐ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα...

11.00-13.00: Σύντομη τοποθέτηση μελών που θέλουν ή προτείνονται να είναι στον κύκλο των 30 πιο προβεβλημένων στελεχών. Σύντομη τοποθέτηση των ατόμων που έχουν προταθεί η έχουν δηλώσει υποψήφιοι για επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας (Γ.Κοντούλη, Ν. Χρυσόγελος, Κουνάνης κα)
13.00-14.00: Εκλογική διακήρυξη (με βάση τις αποφάσεις του συνεδρίου)
13.00-18.00 Ψηφοφορία για επικεφαλής καθώς και για ομάδα των 30
17.00-18.30: (κλειστή συνεδρία, μόνο για μέλη) Παρουσίαση των κύριων σημείων της εκλογικής καμπάνιας και επικοινωνιακή διαχείρισή της
18.30- 21.30: Δημόσια συνεδρία –
18.30- 18.45: Προβολή των πρώτων τηλεοπτικών σποτ
18.45- 19.45 Χαιρετισμοί Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (ευρωβουλευτές, πρώην υπουργοί Περιβάλλοντος κα)
19.45-20.00 Ομιλίες Αντώνη Καφετζόπουλου και Λυδίας Κονιόρδου
20.00-20.30 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας για επικεφαλής εκλογικής καμπάνιας-συνδυασμού - ομιλία του πρώτου και του δεύτερου ατόμου
20.30-20.40 Σύντομος χαιρετισμός ευρωβουλευτή Μ.Τρεμόπουλου
20.40-21.30 Μουσική βραδυά

Ενεργοί Νέοι, Πράσινη Πόλη

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αταλάντης στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (ΓΓΝΓ), Δράση 1 – Νεολαία για την Ευρώπη, Υπο-δράση 1.2 Πρωτοβουλίες Νέων, υλοποιεί το πρόγραμμα: «Ενεργοί Νέοι, Πράσινη Πόλη». Το πρόγραμμα «Ενεργοί Νέοι, Πράσινη Πόλη» του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αταλάντης αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των δημοτών της Αταλάντης σχετικά με την σπουδαιότητα της ανακύκλωσης, της καθαριότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της ευρύτερης περιοχής.

Από paratiritisfthiotidas.gr

Περιοδείας συνέχεια για την Τόνια Αντωνίου

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



H υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου, συνεχίζει την προεκλογική της περιοδεία στο νομό Φθιώτιδας και επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ξυνιάδας. Αναλυτικότερα με βάση το πρόγραμμα η Τόνια Αντωνίου θα επισκεφθεί στις 18.00 την Ξυνιάδα, στις 18.30 την Κορομηλιά, στις 19.00 το Περιβόλι, στις 19.30 την Μακρυράχη για να καταλήξει στις 21.30 στην Ομβριακή, όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Από paratiritisfthiotidas.gr

Αλλοι τρείς μετασεισμοί στη Λοκρίδα από 2,1 εως 2,5

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com





Κουνιέται κυριολεκτικά ολόκληρη η περιοχή της Λοκρίδας. Μετά τα 3,7 του πρώτου σεισμού στις 12:15 στην περιοχή ανάμεσα Καρυά και Άγνατι έγιναν μέσα σε 15 λεπτά άλλοι τρεις μετασεισμοί.
Ο πρώτος 2,1 στις 12:20 ο δεύτερος 2,5 στις 12:23 και ο τρίτος 2,1 στις 12:28
Ο χορός των ρίχτερ συνεχίζεται αλλά αποδυναμωμένος.
Τέταρτη σεισμική δόνηση, αυτή τη φορά στο Μώλο, στις 12:40 με μέγεθος 1,7 ρίχτερ

Από LamiaNews

Πρωτοσέλιδο "σέντρας"

Αναρτήθηκε από.........energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο "Λαμιακού Τύπου"

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com