Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ξέχασε τον Καλλιώρα ο Αβραμόπουλος . Λέτε να το έπαθε από τα ψάρια που έφαγε ή προφήτευσε κάτι ???

Αναρτήθηκε από...energoipoliteskv Blogger



Πολλά και διάφορα είπε ο υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος κατά τις τελετές των εγκαινίων των διάφορων περιφερειακών ιατρείων στο νομό Φθιώτιδας. Ας σταθούμε όμως στο παρασκήνιο:
1. Εγκαινίασε ιατρεία που δεν έχουν ...γιατρούς αλλά έδωσε υποσχέσεις, λέγοντας ότι θα προσληφθούν από διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη.
2. Έφαγε ψάρια ...Μαλιακού και το τιμολόγιο αγοράς, αυτή τη φορά το έλεγξε ο νομάρχης Φθιώτιδας κ. Χειμάρας, για να μη την πατήσει όπως την πάτησε ο ίδιος, όταν δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας κατόρθωσε να έχει το τιμολόγιο αγοράς των ψαριών που έγραφε για την προέλευση των ψαριών. Σιγά τι έκανε ο υπουργός; Κι' εμείς τρώμε αλλά μέχρι στιγμής δεν πεθάναμε, μόνο λέπια έχουμε αρχίσει να βγάζουμε.
3. Χαρακτήρισε τα νερά του Μαλιακού πεντακάθαρα και ότι θα απολαύσει το μπάνιο του σ' αυτά τα πεντακάθαρα νερά αλλά μπάνιο δεν ...έκανε, όχι φυσικά γιατί φοβήθηκε τα νερά αλλά πιστεύουμε λόγω έλλειψης χρόνου. Σαν γνήσιος πολιτικός μας είπε ...ψέμματα!
Κι' εμείς κάνουμε μπάνιο (πραγματικά και όχι στα ...ψέμματα) κύριε Υπουργέ μας αλλά δεν βγαίνουμε να το λέμε στα κανάλια.
4. Έπλεξε το εγκώμιο όλων των βουλευτών της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα, για το έργο που έχουν προσφέρει στο νομό, αναφερόμενος στον καθένα ξεχωριστά αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στον κ. Καλλιώρα. Λέτε να τον ξέχασε (επέδρασαν τα ψάρια που έφαγε;) ή πρόκειται για προφητεία;



Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε στον νομάρχη Φθιώτιδας κ. Χειμάρα, ο οποίος αφού για μια ακόμη φορά μας είπε πόσο καλά παρακολουθεί τη ρύπανση των νερών του Μαλιακού, (γι' αυτό είμασταν σίγουροι), αναφέρθηκε και στο ότι κι' αυτός κάνει μπάνιο στον Μαλιακό, αφού έχει νοικιάσει ένα σπιτάκι μεταξύ Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου. Δυστυχώς κ. Χειμάρα δεν μας πείθετε. Δεν κάνετε μπάνιο στον Μαλιακό.
Μπάνιο κάνετε στον Βόρειο Ευβοϊκό. Δεν το λέμε εμείς!
Ο φίλος σας, ο κ. Μάκης Αντωνίου, ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων το λέει στη διαφήμισή του!
Και με την ευκαιρία, κύριε Μάκη Αντωνίου, γιατί αποφεύγετε να αναφερθείτε στον Μαλιακό; Γιατί λέτε ότι ο δήμος σας είναι στον Βόρειο Ευβοϊκό; Πιστεύετε ότι ο Μαλιακός έχει πρόβλημα και δεν θέλετε να αναφέρετε ούτε το όνομά του ή πρόκειται για λάθος επικοινωνιακή πολιτική;
Για ακόμη μια φορά αποτύχατε να προσφέρετε υπηρεσίες στους πολίτες σας αφού όλοι ξέρουν ότι η θάλασσά σας ανήκει στον Μαλιακό αλλά η μη αναφορά του, δημιουργεί για μια ακόμη φορά ανησυχίες στον κόσμο.
Κάθε εξήγηση δεκτή.

ΥΓ. Αξιόπιστη αναγνώστρια, μας ενημέρωσε ότι ο κ. Χειμάρας και το εγγονάκι πέρυσι έκανε μπάνιο στα Καμένα Βούρλα. Φέτος κάνει στη Γλύφα; Αλήθεια είναι;

Σχόλιο: Μεταξύ αστείων και σοβαρών αναφορών, σας είπαμε και πέντε αλήθειες. Καλείστε να τις ανακαλύψετε...



ΑΠΟΡΙΑ
...στο βάθος, δίπλα στην κολόνα διακρίνεται ο κ. Κώστας Περγαντής, κάτοικος Μώλου, πολυτεχνίτης. Αυτός που είναι σε πρώτο πλάνο, ποιος είναι;


Από LamiaNews

Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του Βουλευτή κ. Χρ. Σταϊκούρα για τη στήριξη των ελειοπαραγωγών

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv Blogger



Ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, συνεχίζοντας τις κοινοβουλευτικές του πρωτοβουλίες για τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών, κατέθεσε στις 21 Ιουλίου 2009, μαζί με τους Βουλευτές της ΝΔ, κ. Μανούσο Βολουδάκη, κ. Σπήλιο Λιβανό, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και κ. Κώστα Τζαβάρα, ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με το ζήτημα της ενίσχυσης του ελαιολάδου.
Ειδικότερα, στην ερώτηση των βουλευτών της Ν.Δ. αναφέρεται πως η εξαγγελθείσα από το Φεβρουάριο έκτακτη ενίσχυση 5% για το ελαιόλαδο δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, ούτε έχει γνωστοποιηθεί η διαδικασία υπολογισμού και εκταμίευσης του ποσού της ενίσχυσης και ερωτάται τι προτίθεται να πράξει το Υπουργείο σε σχέση με την εν λόγω έκτακτη ενίσχυση.

Πρωτοσέλιδο "σέντρας"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv Blogger

Πρωτοσέλιδο "Λαμιακού Τ'υπου"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv Blogger