Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη


Αναρτήθηκε απο .... energoipoliteskv Blogger

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Δελτίο Τύπου

6ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ των Οικολόγων Πράσινων
26-28 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Τελετών Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Οικολόγων Πράσινων –αλλά και της πολιτικής οικολογίας στη χώρα μας- άνοιξε την 7η Ιουνίου με την εκλογή του πρώτου ‘Ελληνα Πράσινου Ευρωβουλευτή. Η έναρξη αυτής της νέας πορείας μας σηματοδοτείται και με την πραγματοποίηση του 6ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου μας στη Θεσσαλονίκη, από τις 26 ως τις 28 Ιουνίου, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαδικασίες συζήτησης και λήψης αποφάσεων για θέματα απολογισμού, πολιτικού προσανατολισμού και οργανωτικού σχεδιασμού για την ερχόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκειά του θα ολοκληρωθεί η εκλογή των μελών του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.
Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα του συνεδρίου, που ξεκινάει στις 6:00 μμ, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, ΜΚΟ και τοπικούς φορείς.
Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση με θέμα «Πράσινη λύση στην κρίση».
Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Philippe Lamberts, εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, ο Ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και το μέλος του ΠΣ. των Οικολόγων Πράσινων Όλγα Κήκου.
Η πρώτη μέρα του συνεδρίου είναι ανοικτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες και προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 6:00 μμ.

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου

Την Τραγωδία του Ευριπίδη << Τρωάδες>> θα παρακολουθήσει το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών



Αναρτήθηκε απο .... energoipoliteskv Blogger

Την τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες» από το Κ.Θ. Βορείου Ελλάδος με την Λήδα Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Φρυήχου του Ευρωπαϊκού – Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών θα παρακολουθήσει το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 απόπ την πλατεία Πάρκου. Τιμή συμμετοχής 40 ευρώ (εισιτήριο θεάτρου – μετάβαση – επιστροφή) και δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Π. Αγγελόπουλο (2231027918, 69737316000) και στα τηλέφωνα 2231026585 και 6944205821

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ